изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:01 EET
Любовен хороскоп за 7-13 април 2014    
Хороскоп От понеделник до 23 април Меркурий влиза в Овен, което ще направи комуникацията по-лесна. Не са изключени и напрегнати ситуации. Въпреки леките недоразумения, седмицата ще бъде романтична.

Овен

През тази седмица комуникацията между вас и половинката ще върви ясно. Въпреки това е възможно да проявите и доза егоизъм. Половинката ви ще бъде провокирана от събитие или ваша постъпка, но надмощието във връзката тази седмица се пада на вас. Въпреки това не злоупотребявайте с доверието на любимия човек. Петък е идеален ден за романтика.

Телец

При някои телци е възможно да се е зародило сексуално привличане между тях и колега. Възможно е от другата страна да не отговарят на вашите желание или да се появи друга пречка. Бъдете търпеливи. За тези от вас, които не са обвързани, петък вечер открива шанс за запознанство с нов човек, стига да не си останете у дома.

Близнаци

От понеделник умът ви ще е фокусиран върху социалния ви живот. Ще посетите събитие или събития, ще срещнете нови приятели. Ако имате половинка до себе си, тя или той може да се почувстват пренебрегнати. Потърсете повече романтика в края на седмицата, за да запълните пропуските.

Рак

Възможно е между вас и партньора да се усеща напрежение. Планетата Марс продължава да се движи ретроградно в сектора на семейството и дома. Възможно е семейните проблеми да се отразят и на сексуалния живот. В петък е подходящо да организирате нещо романтично само за вас и половинката.

Лъв

Развълнувани сте вероятно от някаква възможност за пътуване с любимия човек, която се очертава. Това е вашето романтично бягство и време да се съсредоточите върху връзката ви. Не е изключено да има и малко стрес. Като цяло седмицата се очертава еротична не само за обвързаните, но и за тези, които не са в сериозна връзка.

Дева

През тези дни ще ви бъде по-леко да говорите за отношенията си с половинката. Ще се подобри и сексуалният ви живот. Може би ще обсъдите и стари недоразумения. В края на седмицата Венера и Нептун ще ви помогнат да се свържете с половинката си на духовно ниво. Ако нямате любим до себе си, посетете някой клуб или парти, винаги има шанс за нова среща.

Везни

Везните ще бъдат мотивирани да подобрят комуникацията с партньора. За тази цел ще трябва да положите малко повече усилия. Бъдете открити, но по деликатен начин. Опитайте се не само да говорите в диалога, но и да бъдете добър слушател. Ако следвате тези стъпки, ще почувствате и хармонията във връзката ви.

Скорпион

Въпреки напрегнатите дни, през предстоящите Венера и Нептун ще помогнат за стоплянето на взаимоотношенията с любимия човек. Тези от вас, които нямат половинка е възможно да срещнат някого, който да споделя вашите мечти и идеали.

Стрелец

Меркурий навлиза в сектора на любовта и тези дни сърцето ви ще бъде развълнувано. Някои Стрелци е възможно да сложат край на връзката си, а други да срещнат нова любов. Каквото и да се случи, бъдете по-смели, особено, ако се наложи да обсъдите нещо важно.

Козирог

Мислите ви ще бъдат разделени между служебните ви задължения и любовта. Дайте свобода на романтиката във връзката си, защото дните се очертават благоприятни, особено почивните дни. В петък Венера и Нептун може да се окажат помощници на тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Водолей

Седмицата започва с лек сблъсък по отношение на идеологията между вас и половинката ви. Това може да ви разочарова. Помислете дали и с какво е добре да направите взаимни компромиси.

Риби

През тази седмица вие няма да позволите на никого и нищо да спре романтиката в отношенията с любимия човек. Седмицата ще ви предложи една безусловна любов. Ще проявите чувственост, състрадание и прошка. Ще се насладите на истинска хармония между вас и любимия човек. Ако нямате половинка до себе си, има големи шансове това да се промени в положителна посока.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 7-13 април 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди