изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:36 EET
ПОСЛАНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛЕТЯТ КЪМ ДОБРУДЖАНСКОТО НЕБЕ    
ПолитикаНа 10 април преди цели 35 години България става член на световното Космическо семейство.  Летецът Георги Иванов отнася към звездите родните послания за прекрасно бъдеще на нашата държава. И остава в историята – като първия български космонавт. Остава и мечтата – да летим към безкрая, да търсим нови светове и нови надежди. В името на именно тази мечта днес от 20.30 часа добричките младежи от най-младата родна партия „България без цензура“ ще изпратят в Космоса своите послания – за мир, за достоен живот, за родени надежди и сбъднати желания.
  ДОБРИЧ: 1979 - В 20 ч и 34 мин московско време в Космоса е изстрелян космическият кораб “Союз-33", в който лети първият български космонавт Георги Иванов. Командир на кораба е Николай Рукавишников. Снимката е от гостуването в Толбухин /сега Добрич/ на Рукавишников /вторият от ляво на дясно/ и Г. Иванов /четвъртият от ляво на дясно/. В средата е Димитър Димитров - първи секретар на ОК на БКП, а последният вдясно е Костадин Станев - председател на ОНС. Снимката на Игнат Абаджиев е предоставена на НДТ от сина му Николай.


И тъй като „България без цензура“ е учредена на 25 януари, към добруджанското небе ще полетят 25 светещи фенери с 25 силни желание за бъдещето на България и Добруджа. Ако искате към тях да прибавите своята мечта, можете да станете част от младите посланици на Космоса. Просто напишете своето желание и елате в 20.30 часа пред паметника на Певеца на Добруджа Йордан Йовков – за да станете част от посланието на младите за достойно бъдеще на Добруджа!

 


Сходни връзки

ПОСЛАНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛЕТЯТ КЪМ ДОБРУДЖАНСКОТО НЕБЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди