изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:57 EEST
Изчезна 9-годишната дъщеря на бизнесмен от Поморие    
НовиниИздирват и изчезнала майка на две деца


9-годишно момиченце от Поморие е изчезнало безследно снощи. Детето е дъщеря на местния бизнесмен Веселин Тодоров-Германеца, съобщиха за Дир.бг от МВР-Бургас.
Александра е третокласничка в поморийското училище "Иван Вазов". Тя трябвало да се прибере сама след занятия. Семейството живее в нова кооперация в кв. "Свобода". След като детето закъсняло, родителите подали сигнал в полицията.

Все още от МВР не коментират дали разследват отвличане.

Бащата на Александра е известният в Поморие бизнесмен Веселин Тодоров-Германеца, съобщава бургаският сайт "Флагман". Бизнесът му е свързан с покупко-продажба на имоти край морето, бил е собственик и на заложна къща.

През 2010 години Германеца е арестуван заедно със свои приближени, сред които и големият му син Методи, заради лихварство.

Майка на две деца е в неизвестност от 16 дни

48-годишната Стоянка Дудекова от Карлово е изчезнала безследно на 26 март. Майката на две деца тръгнала около 4 ч. сутринта за работа, но така и не стигнала до автобусната спирка, където трябвало да се качи на служебния автобус.

Жената се разделила със съпруга си - местен бизнесмен преди няколко месеца. Предстояло им дело за подялба на имуществото.
От МВР нямат никаква версия за случилото се.
dir.bg/

Ето я изчезналата Александра от Поморие



Виждали ли сте това малко момиченце? 9-годишната Александра Тодорова бе отвлечена вчера вечерта на път за дома си в Поморие и все още е в неизвестност. Тя е дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров – Германеца. Снимка на детето бе публикувана от бургаския сайт "Флагман". Както БЛИЦ съобщи, Алекс се е връщала от занималня в СОУ „Иван Вазов” в морския град, но не се прибрала. Полиция разпитва учителите и съучениците на малкото момиченце. Екипи претърсват багажниците на всички автомобили, излизащи от Поморие. Момиченцето е в неизвестност повече от 12 часа.
http://www.blitz.bg/

Стоянка от Карлово изчезнала преди дело за имоти с бившия й мъж




48-годишната Стоянка Дудукова от Карлово, която липсва от 17 дни, е трябвало да се яви на дело за делба на имотите с бившия си мъж Веселин Божилов, предава bTV. Както БЛИЦ съобщи преди дни, изчезването на жената тъне в пълна мистерия. Тя липсва от 26 март тази година, когато излязла в 4,30 часа сутринта, за да хване автобуса за работа. На спирката обаче колегите й от цех за автомобилни инсталации изобщо не я видели. Не се обадила и на 12-годишния си син, на когото звъняла всяка сутрин в 7,30 часа, за да провери как се приготвя за училище. Стоянка има и момиче на 17 години.

От тогава полицията е вдигната на крак, търсят я под дърво и камък, но следа няма. Няма и нито едно криминално престъпление на територията на страната, което би могло да е свързано с Дудукова, съобщиха от полицията за БЛИЦ.

Сутринта във фаталния ден жената излязла както винаги, за да отиде на работа. Тя е работила в индустриалната зона на Карлово, в цех за автомобилни инсталации. В 4.30 на близка до дома й спирка е минал служебния автобус, но Стоянка не се е качила. От там нататък започва издирване, случаят е обвит в пълна тайнственост.  поред показанията на хората около нея, няма причина за убийство или самоубийство. Няма големи борчове, няма психическо разстройство, не се знае да има драматична любовна история или неразрешими проблеми.

Жената е разведена от повече от година. Няма неприятности с бившия си съпруг, той съдейства напълно на полицията и дори застава пред камерите.

Вечерта преди мистериозното й изчезване не е имала никакви признаци на депресия или притеснение. Тя посрещнала на гости най-близката си приятелка Петя Рашева. Тя си тръгнала от дома й около 22,30 часа, тъй като приятелката й трябвало да стане рано за работа. Беше много весела и ни посрещна добре, похвали се за работата си и първата заплата, разказва Петя.

Когато е излязла от дома си, Дудекова е била облечена тъмно зелено кожено яке, черен панталон и черни обувки с ток.

Обявена е за общодържавно издирване. Полицията моли за съдействие. Всеки, който може да даде информация по случая, да се обади на РУП Карлово-телефон 0335 93020 или на телефон 112.

http://www.blitz.bg/



 


Сходни връзки

Изчезна 9-годишната дъщеря на бизнесмен от Поморие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди