изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:02 EET
Калина Крумова стана първият председател на женската организация на ББЦ - "Евромайки"    
Политика

Калина Крумова беше избрана за първи председател на женската организация на "България без цензура" - „Евромайки”, предаде „Фокус”.  Крумова обясни, че няма да бъде кандидат за Европейския парламент. Даниела Колева беше избрана с пълно единодушие за зам.-председател на „Евромайки”. „Ще продължим да работим в екип, защото когато сме заедно, сме силни”, посочи Колева. Другите членове на изпълнителния комитет са Светла Цветкова, Станислава Евтимова, Галина Петкова.



Кандидатите на „Евромайки” за листата за Европейския парламент са Даниела Колева, Ирина Добруджанлиева, Мая Методиева. Те ще бъдат одобрени на предстоящия коалиционен съвет.

„Евромайки” е мисия, емоция, усещане, път, а не просто статистика, каза Калина Крумова на учредителния конгрес. „Ако жените, които са загубили децата, ако жените, които водят битката да имат дете, са тук, това означава, че „Евромайки” са на прав път”, добави Крумова. „Нагърбихме се с най-тежката задача – социалната легитимност на българската жена, нейната мисия, роля, визия как да запази семейното здраве. Преди година казах, че с политика няма да се занимавам. Една майка на дете с онкологично заболяване се чувства европейка, само защото минава границата само с лична карта”, обясни Крумова.

По думите й борбата на една жена в днешно време е борба на цялото семейство. „Жените са като пакетче чай. Разбираш колко е силна, когато я потопиш в гореща вода. Тук са жените, с които влязохме в горещата вода – жените от Хасково. Искам хората да държат на думата си и да продължат да работят и да си вършат работа”, допълни Калина Крумова.  actualno.com


 


Сходни връзки

Калина Крумова стана първият председател на женската организация на ББЦ - "Евромайки" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди