изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:55 EEST
В УКРАЙНА ЗАМИРИСА НА КРЪВ - ПО АМЕРИКАНСКИ ОБИЧАЙ Е ИЗБРАН ЗА ТОВА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ПРАЗНИЦИ - ЦВЕТНИЦА    
Календар В Славянск започва антитерористична операция под ръководството на Службата за сигурност на Украйна. Това съобщи министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков, цитиран от УНИАН.

"Започна антитерористична операция в Славянск. Тя се ръководи от Антитерористичния център към Службата за сигурност. Привлечени са сили от всички силови структури на страната”, съобщи Аваков на своята страница във Фейсбук.

Административните сгради в източния украински град бяха завзети преди дни от представители на движението "Народно опълчение на Донбас", което е против новата власт в Украйна.

ИЗТОЧНИК: http://www.blitz.bg
************
Славянск е град в Донецка област. Има 117 000 жители. Основан е през 1645 г. в покрайнините на Русия, получава статут на град през 1794 г. Градът е основан от цар Алексей Михайлович срещу  кримските набези. Един от най-големите калолечебни центрове на Украйна днес. Транспортен възел на Донбас. Силно развита промишленост . Износът за 2993 г. е в размер на 34 млн. долара. Има две висши учебни заведения и 5 православни храма към Киевската и Московската патриаршии.


 


Сходни връзки

В УКРАЙНА ЗАМИРИСА НА КРЪВ - ПО АМЕРИКАНСКИ ОБИЧАЙ Е ИЗБРАН ЗА ТОВА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ПРАЗНИЦИ - ЦВЕТНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди