изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:36 EEST
Пенсионер е разстрелял хората в еврейската общност в Канзас Сити    
По светаВ град Оувърленд парк в американския щат Канзас неидентифициран мъж откри стрелба и уби трима души, сред които и 14-годишно момче. По предварителни данни, стрелбата е била открита от мъж на над 70-години. Това съобщи началникът на местната полиция.

По данни на стражите на реда, мъжът вече е задържан, той е носил със себе си пистолет и друго огнестрелно оръжие. Докато е бил отвеждан от полицаите, стрелецът е крещял „Хайл Хитлер“. Той, както се предполага, е дошъл от друг щат и не е познавал своите жертви. Действал е сам, без съучастници. Името му засега се пази в тайна.



Първата стрелба бе открита близко до Еврейския обществен център на Грейтър Канзас сити. Там загиват двама души – дядо и внук. Двамата били простреляни в колата на дядото.

След това нападателят откри огън и до дом за възрастни. Там смъртоносно е уцелена възрастна жена. Полицията не изключва, че престъплението е било извършено на основата на верската нетърпимост.

От полицията съобщиха още, че разследването все още е в начален етап и „е твърде рано да се дава оценка на случилото се“.

Стрелбата в обществения център е избухнала, когато хиляди ученици от региона са се подготвяли за прослушване за участие в мюзикъл. „Имаше много деца, защото прослушванията трябваше да започнат в 13:00 часа“, каза говорителят на продуцентите на мюзикъла.   http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Пенсионер е разстрелял хората в еврейската общност в Канзас Сити | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди