изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:23 EET
Светлозар Лазаров: Средства от Столична община са насочвани към „Кокаинови крале“    
Новини Нито отричам, нито потвърждавам, че Орлин Алексиев фигурира в аферата „Кокаинови крале“. Но оперативната информация от чуждите партньорски служби сочи, че са арестувани лица, които са имали определени действия и връзки на наша територия, които най-вероятно имат отношения към трафика на кокаин и легализирането на средствата от този трафик. Това заяви пред TV7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

На въпроса дали Гълъбин Боевски и Орлин Алексиев участват в една нарковерига, той отговори: „Средства на Столична община по един или друг начин са насочени към Матей Боевски, който е един от „кокаиновите крале“. Гълъбин Боевски беше изключителен спортист, изключителен шампион, но за съжаление задържан с кокаин“.

Лазаров допълни, че когато се осъществява наркотрафик, основната цел е генериране на определен финансов ресурс. „Една част от него се легализира, друга се пренасочва към купуване на ново количество наркотици. Но основната цел са парите. Да не слагаме каруцата пред коня“, заяви Лазаров.

„Проследим ли е пътят на парите по тази кокаинова афера? И оставил ли е дири в България?“, попита тв водещата.

„За нас по оперативни данни всичко е ясно. Въпросът е в хода на разследването какво ще се обективира и какво ще влезе в папките по делото. Да не натоварваме обществото с определени хипотези“, уклончиво отговори гостът.

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е бил арестуван заради серия от грабежи на бензиностанции, а не само за една кражба, за която снощи съобщи БЛИЦ. Това обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7. Той обясни, че миналата седмица са били задържани две лица, като едното било непълнолетно. Лазаров заяви, че не се интересувал кой на кого е дете. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Светлозар Лазаров: Средства от Столична община са насочвани към „Кокаинови крале“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди