изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:51 EET
ЕКИП НА ГОЛЯМА ИНДИЙСКА ФИЛМОВА КОМПАНИЯ ИЗБИРА МЕСТА ЗА СНИМКИ У НАС    
ТуризъмПредстои у нас да се заснеме индийска филмова продукция, която да популяризира България като туристическа дестинация в Индия и даде началото на дългосрочно партньорство в сферата на филмовото изкуство, съобщиха от курорта Албена. Той бе домакин на екипа на филмовата компания, който посети България, за да разгледа страната и открие красиви природни места за своя следващ филм.

Индийският кино продуцент и президент на компания TMIC Рамджи Натараджан и екипът му при посещението им у нас са посетили местности по Черноморието ни, от Албена до Приморско, Странджа, Стара планина, Белоградчик, Софийска област, Искърския пролом, Рила. Панорамна обиколка със самолет над Добруджа, Шуменското плато, до северната ни граница с Румъния и по цялото южно Черноморие е била организирана от Албена.
Компанията TMIC е над 20 годишна организация, която специализира в кино продукции и организирането на специализирани пътувания и прояви.
Рамджи Натараджан вече е заснел филми в различни държави по света и те са стимулирали индийските туристи да пътуват и открият местата, където са заснети любимите им филмови герои. Предстои компанията да избере местата, където ще снима у нас. В  началото на май групата отново ще посети България, като тогава се очаква към екипа да се присъедини и главният режисьор на продукцията. НДТ


 


Сходни връзки

ЕКИП НА ГОЛЯМА ИНДИЙСКА ФИЛМОВА КОМПАНИЯ ИЗБИРА МЕСТА ЗА СНИМКИ У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди