изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:25 EEST
Меган става на две годинки, далеч от майка си и близките    
Общество

В понеделник малката Меган, за която цяла България се вдигна на крак, за да защити правото й да расте при близките си у нас, а не при осиновители в Англия, стана на две годинки. Нейната майка Елисавета не я е виждала от август миналата година. Продължава битката на бабата и дядото на Меган - Мария и Ганчо Попови от Тервел, да върнат детето у нас и то да расте сред близки.



В понеделник нейната баба Мария Попова написа във Фейсбук: „Честит рожден ден, мила малка сладурке, Меги ! Днес ставаш на 2 годинки ! Много те обичаме, липсваш ни много, зайче ! Бъди жива и здрава, весела и щастлива ! Нека Божията ръка да бъде над теб винаги , ти си в сърцата ни миличко! Божиите благословения да са винаги с теб ! Вярата ни, надеждата ни е ,че скоро ще се върнеш при нас ! Любовта ни към теб никой не може да отнеме ! Ти си нашето малко внуче ! Прегръщам те,топло и нежно те целувам, миличко !“

Член на Фейсбук групата „Да върнем Меган на семейството й в България“ написа: „Днес Меган става на 2 години. Събудих се с мисъл за нея, за Мария и за Ели...Много ми е мъчно, че това семейство няма да е заедно на този прекрасен ден, представям си болката и копнежа на майката и на бабата. Да ви е жива и здрава и да се съберете скоро! Битката продължава, както и набирането на средства за адвокатите в Англия. Моля, който може да направи подарък днес на Меган, да дари каквото може! Всички набрани средства се използват за покриване на разходите по делата в ЮК за връщането на Меган на биологичното й семейство в БГ.

В понеделник стартира и кампания "Вяра, надежда, любов", с която нейните инициатори  искат да помогнат на семейството на Меган.  „Правим го, защото вярваме, че тя трябва да бъде при своето биологично семейство, което я обича и иска да се грижи за нея. Правим го, защото можем и искаме да помогнем.
Всяка тениска струва 10 лв., като 5 лв. от всяка продажба (т.е. всичко без себестойността на тениските и печата, общо 5 лв.) ще бъдат дарени на семейството на Меган, на нейните баба и дядо Мария и Ганчо Попови, за разходи по делото, с което ще оспорят решението на социалните служби и ще поискат да осиновят своята внучка.
Тениските са изработени от органичен памук. На всяка от тях има дигитална щампа на английски език – FAITH (вяра), HOPE (надежда), LOVE (любов). Всяка от тези думи е изписана от трите български думи „вяра, надежда, любов. 

Припомняме сметките, по които се набират средства в подкрепа на кампанията за връщане на Меган на семейството й в Тервел.

Сметка за Англия:
HSBC Sort Code: 40-07-07
Account number: 51816047
MISS R D GEORGIEVA, International Bank Account Number: GB67MIDL40070751816047
Branch Identifier Code: MIDLGB2107W
Paypal account:
rositsageorgieva8@gmail.com
Сметка за България:
ДСК Банка
IBAN: BG39STSA93000019560117, BIC STSABGSF Николета Йохансен

 

"ЕВРОМАЙКИ" ВДИГАТ НА КРАК ДЪРЖАВАТА ЗА МАЛКАТА МЕГАН

АНГЛИЙСКИЯТ АДВОКАТ ПО СЛУЧАЯ „МЕГАН“ Е В СОФИЯ
И В АНГЛИЯ Е ВРЪЧЕНО ПИСМО НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА СЛУЧАЯ „МЕГАН“
ГРАЖДАНИ НАСТОЯХА ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ПОСТАВИ КАЗУСА „МЕГАН“ ПРЕД КРАЛИЦАТА
ДНЕС ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД В ЛОНДОН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА МЕГАН
ВРЪЧИХА ПРОТЕСТНА НОТА НА БРИТАНСКИЯ ПОСЛАНИК ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЛУЧАЯ С МЕГАН
НА ПРАЗНИКА ДЕСЕТКИ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА МЕГАН И СЕМЕЙСТВОТО Й

 


Сходни връзки

Меган става на две годинки, далеч от майка си и близките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди