изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:39 EEST
Стоилов: Разпънаха Литекс на кръста    
Спорт Мениджърът на Литекс Стойчо Стоилов се изказа изключително остро по адрес на главния съдия в мача с Черно море (1:1) Вихрен Манев. Шефът е категоричен, че на ловчанлии умошлено се пречи да играе футбол.


"Загубихме две точки  във Варна и то на Разпети петък ни разпънаха нас на кръста на футболна България. Това, което се случи тук, ще коментирам така - поздравления за Черно море, но не и за съдийската бригада, която си изпълни поставените задачи. Две стопроцентови дузпи за нас бяха подминати, спря се и обещаваща атака на Ваюши с измислена засада. Резултатът можеше да бъде спокойно 3:0 още на полувремето и мачът да свърши."

"При гола на Черно море мисля, че Берберович игра чисто за топката. Титлата никога не е била поставяна като цел от собственика. Ние се мъчим, искаме да играем футбол, но не ни се позволява. Защо някой се притеснява от Литекс? Трябва да зададете този въпрос на други хора."

"Вижте кой е заинтересован Литекс да не спечели този мач и сами ще си отговорите. Ние се опитваме да играем футбол, никого не преследваме. Задължително ще подадем жалба срещу съдийството на Вихрен Манев. Мисля, че Литекс тази година направи най-силния си мач досега и бе умишлено ощетен, за да не вземе трите точки", заяви Стоилов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ
 


Сходни връзки

Стоилов: Разпънаха Литекс на кръста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди