изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:13 EEST
Само в "ШОУ": Кои политици са приятели на българската Чичолина, арестувана в Италия    
Новини Политици, политолози и журналисти са сред феновете на българката Зорница Лозанова, която нашумя не само покрай участията си в различни еротични продукции, но и като шеф на банда за източване на банкови карти, пише в новия си брой вестник "ШОУ". В Италия русата амбиция се подвизава под псевдонима Азора Райс.

Както агенция БЛИЦ съобщи, Зорница/Азора е арестувана заедно с още шест души, сред които двамата й любовници – българин и италианец. Полицията в Рим, където родната порнозвезда живее от години, започва разследване срещу нея, когато попада случайно на трансфер от банкова сметка, извършен от остров Бали. Впоследствие се оказва, че предприемчивата българка е успяла в продължение на поне година да ръководи банда, занимаваща се с поставяне на скимиращи устройства на банкомати и с фалшифициране на кредитни карти.

Азора Райс /Зорница Лозанова/ и още /Azora Rais/ е арестувана заедно с още шест души, сред които двамата й любовници – българин и италианец. Полицията в Рим, където родната порнозвезда живее от години, започва разследване срещу нея, когато попада случайно на трансфер от банкова сметка, извършен от остров Бали. Впоследствие се оказва, че предприемчивата българка е успяла в продължение на поне година да ръководи банда, занимаваща се с поставяне на скимиращи устройства на банкомати и с фалшифициране на кредитни карти.  Азора Райс /Зорница Лозанова/ и още /Azora Rais/ е арестувана заедно с още шест души, сред които двамата й любовници – българин и италианец. Полицията в Рим, където родната порнозвезда живее от години, започва разследване срещу нея, когато попада случайно на трансфер от банкова сметка, извършен от остров Бали. Впоследствие се оказва, че предприемчивата българка е успяла в продължение на поне година да ръководи банда, занимаваща се с поставяне на скимиращи устройства на банкомати и с фалшифициране на кредитни карти.

КОИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПОРНОЗВЕЗДАТА И ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ ИСТОРИИ И ДРАМИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
http://www.blitz.bg/

Българската Чичолина взриви Ботуша и с мръснишка есемес-афера

Азора Райс, за която италианските медии съобщиха, че е тартор на банда за клониране на кредитни карти, е известна и с други скандали на острова. Както БЛИЦ съобщи 44-годишната Зорница Лозанова, която медиите на полуострова представят като порно звезда, е заловена в тандем с бившия си и настоящия си възлюбени да въртят мега далавери с чужди сметки. Преди време „Il Messaggero” описа семеен скандал, предизвикан Лозанова, по-известна в Италия с псевдонима си Азора Райс. Тя вгорчила живота на служител в агенция за документи със серия мръснишки SMS-и и изправила мъжа пред съда.

Войната между двамата започнала, когато мъжът на нашенката поискал да прехвърли собствеността на автомобил „Ягуар“. След като прехвърлянето не могло да се осъществи, собственикът на агенцията за документи започнал да получава SMS-и, в които Зорница му пишела мръснишки послания и създавала впечатление, че двамата имат афера. Естествено, това вбесило съпругата на италианеца, която повярвала, че двамата са любовници, и тя му спретнала лют скандал.

Чиновникът също се ядосал и изпратил на Азора едно гневно съобщение. Точно заради него нашенката подала оплакване в полицията. Потърпевшият италианец също подал оплакване, заради което се води дело срещу българката. Той настоял тя да оттегли своето оплакване срещу него, но тя продължавала да упорства.

Според италианските медии, Азора Райс е неуспешно копие на Чичолина. Тя пее, танцува, пише книги, участва в телевизионни предавания и има изяви като еротичен модел. Пробвала се дори в политиката, но без успех.    http://www.blitz.bg/

Родна порно звезда въртяла мрежа за клониране на кредитни карти (ВИДЕО 18+)

Начело на разбитата мрежа за клониране на кредитни карти, в която е имало българи и италианци и за която беше съобщено по-рано днес, е била българка, натрупала опит в порноиндустрията, предаде италианската агенция АНСА. Става дума за 44-годишната Зорница Лозанова, известна с творческия псевдоним Азора Райс. В миналото тя е живяла с италиански предприемач, с когото се разделила.

После се оженила за българин. И двамата партньори на българката са били част от мрежата и са живеели в една и съща кооперация в Рим. Азора живеела с новия си съпруг в един от апартаментите, а над нея, в друг от апартаментите, бил бившият й партньор, пише агенцията.

Псевдонимът й произлизал от асоциацията между Азорските острови и Рая, според личния й сайт. Тя се представя като родена в София, учила в Австрия, след което се завърнала в България и се дипломирала с хуманитарен профил литература и история. Райс пише за себе си, че е била приета в СУ по специалност политология, но "след скандал за сексуален тормоз върху нея от страна на различни преподаватели във факултета, тя преместила следването си в НБУ". Писала книги по забавна психология “100 метода как да спечелим своя/та избраник/ца” и “Как да отблъскваме мъжете – ръководство за отчайващо красиви жени”. Хвали се, че завършила политология с профил икономика и политика в Свободен Национален Университет “LUISS Guido Carli”. Издала и “Интимен хороскоп”.

Звездата се хвали и с музикална кариера, а в графа бизнес е записала: "Притежава студио за политическа и финансова консултация"
Друга любопитна информация за нея пък е записана в графата: Политика: "В сферата на политката е създател и лидер на движението PIDDU – движение за интернационални права на личността и по-специфично правата на жените". В личния си сайт се е представила като артист, писателка, продуцент, певица./  http://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

Само в "ШОУ": Кои политици са приятели на българската Чичолина, арестувана в Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди