изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:17 EEST
Топ 6: Най-гнусните неща в секса    
Любопитно Наскоро попаднахме на чуждестранно изследване (от типа "Учените от университета в..."), според което при секс с нов партьор хората могат да се отвратят най-вече от желанието на другия да се гушка прекалено много след приключване на акта. Имайки предвид, че в уж представителната анкета е имало и възможни отговори за лошата хигиена, резултатите ни се сториха съмнителни.

Решихме да проверим каква е истината, поне според нашите верни читатели. Попитахме ви: "Какво най-лесно може да ви откаже от повторен секс с някого?" Вече са се събрали близо 900 мнения, така че е време да направим и не особено приятната равносметка, съобщава jenite.bg.

Както и предполагахме, вашите позиции се различават от твърденията на университетските учени.

1. Лоша хигиена
На първо място, със 72,2% и над 9 пъти повече гласове от всички останали отговори, застава липсата на добра хигиена. Това е напълно разбираемо. В крайна сметка, дали ще имаме хубаво тяло и хубави умения в леглото може и да не зависи от нас. Докато изцяло в наши ръце е да хващаме сапуна по-честичко. Да поддържаме в приличен вид интимните и всички останали зони от тялото си, както и дрехите върху тях.

2. Пасивност

На второ място, с 9% от гласовете на участвалите в нашата анкета, сте наредили прекалената пасивност в леглото. Да, тя също не е приятна. Чувствата може да са важни, но за да се поддържа една връзка между мъж и жена дълго време, все пак трябва и сексът да е добър.

3. Извратеност
Особено интересен отговор застава на трета позиция (7,8%) сред възможните причини да се измъкнете незабелязано от спалнята и да не се обадите никога повече. Става въпрос за проявата на нестандартни сексуални желания от страна на другия. Разбира се, понятието "нестандартни" е твърде субективно. Но ви съветваме, ако си падате по извратени игрички, първоначално да дадете време на новия партньор да ви опознае.  Така има по-голяма вероятност да не се уплаши, когато започнете да искате все по-странни и по-странни за него неща.

4. Разочароващи физически показатели
6,8% от вас пък са ни отговорили следното: "Оказа се, че тялото му/ѝ не ме привлича". Тук може да става въпрос както за т.нар. "разочарование от размера", така и за установяването, че липсва "химия" между вас и еднократния партньор.

5. Прекалено пъшкане
В сравнение с останалите изредени неща, последните възможни отговори в анкетата очевидно са ви се сторили като "цвете за мирисане". Оказва се, че само 2,6% ще останат с твърде неприятни спомени заради начина, по който новият човек в леглото им пъшка и говори по време на секс. Според нас това означава, че спокойно можете да издавате всички онези звуци, които ви идват отвътре. Дори и да се изненада в първия момент, след това партьорът вероятно ще ги намери за възбуждащи.

6. Гушкането и любовните обяснения след това
Според чуждестранните изследвания това може и да е най-голямата трагедия в леглото, но едва 1,5% от гласувалите при нас мислят така. Всъщност, вероятно огромно значение в случая има какво е собственото ни отношение към новия партньор. Ако наистина го харесваме много, едва ли ще се разсърдим особено на прекалената нежност.
http://www.blitz.bg

Петте най-чести причини жените да изневеряват
Най-популярните порно звезди в Twitter (СНИМКИ 18+)
Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии
Топ 20 на най-красивите жени в света за 2012 - Официални резултати /ВИДЕО/
Десетте най-опасни грешки, допускани от мъжете
Топ 5 на БГ градовете с най-лесни жени
5 правила за красота, които всяка жена трябва да знае
20-те от най-богатите жени в света на модата
Кой секс е незабравим за мъжете
10-те мъжки топ модела
Топ 10 еротични женски фантазии
10-те най-секси кечистки
Мъжките фобии в леглото
 


Сходни връзки

Топ 6: Най-гнусните неща в секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди