изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:26 EET
И КРУШАРИ ВЪВЕДЕ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ПО ИНТЕРНЕТ    
Новини От 23 април Община Крушари пусна модерна услуга за жителите си.  Желаещите вече могат да плащат автоматично всички местни данъци и такси, от която и да е точка на страната в касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay).

Плащането се извършва бързо, евтино и много лесно само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите, съобщиха от добруджанската община.

Таксата за плащане от каса на ИЗИПЕЙ е минимална - от 1 до 5 лева върху общата сума за всички данъци. Само 0.40 лв. за един вид данък е таксата през интернет (ePay). Интернет плащането се извършва след надлежна регистрация в сайта ИПЕЙ и следване на всички указателни стъпки в него.

По новия начин местните данъци могат да се плащат,  без да се носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да се попълват каквито и да е документи. ИЗИПЕЙ към момента има над 2 282 каси и офиси в цяла България.

ИЗИПЕЙ работи с каси и в страни като Турция, Кипър, Гърция, САЩ, Канада, Австралия. Специално за Турция дружеството работи в партньорство с банка АКТИФ. В страната тя има 14 000 офиса, на които от юни се пуска автоматичното разплащане на битовите сметки и данъците към България.

Те са с гъвкаво работно време, удобно за хората, а повечето от тях работят и в почивни, и празнични дни. НДТ

 


Сходни връзки

И КРУШАРИ ВЪВЕДЕ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ПО ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди