изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:30 EEST
Волен награден с руски орден, откри кампанията в Москва    
Политика Предизборната кампанията на "Атака" започна днес от Москва, където лидерът на партията Волен Сидеров беше награден с руския орден "Звезда Отечества". Отличието връчи космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов, предаде БГНЕС.

Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Магдалена Ташева водят листата на АТАКА за евровота. Те ще бъдат гласа на тези българи, които искат Европейският съюз или да се промени, или да се разформирова.

Орденът "Звезда отечества" се присъжда на Волен Сидеров от Горната камара на руския парламент за принос в развитието на отношенията между България и Русия. Със събитието беше открита кампанията на "Атака" за евроизборите.

Сидеров заяви, че като български политик за него е голяма чест да получи ордена "Звезда Отечества".

"Всъщност, с това събитие аз откривам кампанията на нашата партия "Атака" за евроизборите. България ще изпрати 17 депутати в Европарламента. Аз и моите двама колеги - Десислав Чуколов и Магдалена Ташева, водим листата на нашата партия и ще бъдем гласа на тези българи, които смятат, че ЕС е структура, която трябва да се промени или да се разтури", каза Сидеров.

По думите му ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се противостои. Единствено "Атака" призна референдума на Крим, против санкциите срещу Русия сме, допълни Сидеров.

"Това се разминава с официалната позиция на правителството на България, но затова пък, когато у нас има правителство на "Атака" и аз съм министър-председател, България ще излезе от НАТО и ще върне пълноценните отношения с Русия, която смятаме за братска страна", заяви Сидеров.

"Скъпи приятели, приемайки високото руско отличие, искам да ви предам братски поздрави от преобладаващата част от българския народ, който обича руския народ и който помни, че от турско иго го освободи не Европейският съюз, а братска Русия. Благодаря за честта, желая успехи на руското държавно ръководство в укрепването на държавността и на братския, православен руски народ!", каза още той.  actualno.com


 


Сходни връзки

Волен награден с руски орден, откри кампанията в Москва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди