изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:06 EEST
МАРИНА ХРИСТОВА ЗАПИСА ПОБЕДА ВЪВ ФРАНЦИЯ    
Спорт

Велизара Филева от ТК "Албена" (Пловдив) достигна до финала на международния турнир "Top 10/12" за момичета до 11 г. в Бресюр,  Франция. След 5 последователни победи над полякиня с 6-0,6-1, парагвайка с 6-3,6-2, белгийка с 6-2,4-6,6-1, полякиня с 7-5,6-3 и холандка с 6-3,6-1 Велизара достигна до финала на турнира при схема от 64 участнички.



Вчера нашето момиче се изправи срещу англичанката Кети Ленд в спор за титлата.

Българският отбор с треньор-водач Велислав Венински е във Франция  на един от най-престижните турнири в света до 12 г. от календара на Тенис Европа. За първи път тази година се организира отделна схема за деца до 11 г. Много държави участват със свои представители - САЩ, Англия, Холандия, Австрия, Белгия, Норвегия и др. Останалите български представители добричлийката Марина Христова, Иван Пенев и Николай Неделчев постигнаха по една победа в основната схема.

Присъствието на децата в този топ турнир в Бресюр, Франция, е част  от политиката на БФТ за участие на най-малките ни тенис надежди в най-силните турнири в Европа и за подпомагане на тенис развитието при подрастващите като цяло.

 


Сходни връзки

МАРИНА ХРИСТОВА ЗАПИСА ПОБЕДА ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди