изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:59 EEST
ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 УЧАСТВАХА НА ТУРНИР В ИТАЛИЯ    
Спорт

Ученици от ЧПГ “Леонардо да Винчи” и ВК ”ДОБРУДЖА 07″ пътуваха до Абано, близо до Падуа за участие в European Schools Gala 2014, което се състоя от 08 до 13.04.2014 г.



Това беше трета поред среща на гимназии и професионални училища от ЕС, в която се включиха и представители на училище от САЩ. Участниците бяха от Италия, Хърватска, Полша, Латвия, Чехия, Словения, България, Дания, Румъния. По време на срещата бяха проведени дни на отворени врати на част от участващите училища, волейболен турнир, презентации с конкурсен характер на тема “Най-добро представяне на училище” и “Един ден в СПА курорт с моето училище” и състезание за талисман на следващата среща.

Нашите ученици се включиха във волейболния турнир и заеха 4 място от общо 9 отбора от Италия, Полша, Хърватска и България. Трябва да се отбележи, че те бяха най-младия отбор от всички участници.

„Учениците имаха възможност да се раздходят последния ден и във Венеция. Специални благодарности към ръководството на фирма ”ИЗИДА” за оказаното съдействие и организация по пътуването и престоя ни в Италия, благодарим и на родителите на нашите състезатели, които се отзоваха и също  помогнаха за да можем да си позволим това участие с момчетата от ВК ”Добруджа 07″”, заяви треньорът Петър Пенев.

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 УЧАСТВАХА НА ТУРНИР В ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди