изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:41 EEST
„Атака” за пореден път поиска оставката на Вигенин    
ПолитикаЛидерът на „Атака” Волен Сидеров за пореден път поиска оставката на външния министър Кристиан Вигенин. В кулоарите на Народното събрание Сидеров нападна Вигенин заради несъстояла се визита на председателя на руската Държавна Дума Сергей Наришкин в България.


"Той трябваше да е в България след Белградската среща на 7–8 май", посочи Сидеров и допълни, че ще посъветва председателя на Народното събрание Михаил Миков да го покани отново. "Да видим какво ще направи Брюксел – дали ще бомбардира София, дали ще го арестуват на летището", каза лидерът на "Атака".

Според него е нелепо е да се прекратява визита на руския председател на парламента, "защото Барак Обама е решил така". "Това е просто нелепо и Вигенин се прави на по-католик от папата. Това е изключително неуместно поведение на външния министър и повод да му поискаме оставката", подчерта лидерът на националистите.
На въпрос защо е открил предизборната си кампания в Москва, Сидеров обясни, че посещението му в Русия съвпаднало с началото на предизборната кампания.

http://btvnews.bg

 


Сходни връзки

„Атака” за пореден път поиска оставката на Вигенин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди