изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:51 EEST
В Киев се готви военен преврат?    
По света Анонимните, които разсекретиха кореспонденцията между и.д. шеф на МВР на Украйна Арсен Аваков с лидера на "Десен сектор" Дмитрий Ярош, във вторник са успели да разбият и електронната поща на олигарха Игор Коломойский, губернатор на Днепропетровск. В нея попаднали на писмо на Коломойский, от което става ясно, че в Киев се готви военен преврат. Силовата акция има за цел да свали от власт временния президент Александър Турчинов, а в основата на заговора е Олег Тягнибок и неговата крайнодясна партия "Свобода".

"Разбирайки, че времето им си отива, те са решили да се избавят от "Пастора" (Александър Турчинов) и неговата клика, да не допуснат Порошенко до властта и да поставят начело на страната Тягнибок. Днес тези планове стават достояние на гласността благодарение на старанието на авторитетната хакерска групировка Anonymous Ukraine. Профессионално обработвайки електронната поща на Игор Коломойски, те се добраха до забавно писмо на олигарха до неговия стар познат - днешния лвовски областен прокур Владимир Гурал", се казва в съобщението на "КиберБеркут", цитирано от vesti.ru.

Олигархът, назначен от новата киевска власт за губернатор на Днепропетровска област, препоръчва на прокурора да извърши неофициална проверка на данните "за подготвяния заговор начело с адмирал Тенюх, който преди месец бе свален от длъжността временен министър на отбраната на Украйна. Коломойский посочва в писмото си и други превратаджии, сред които е и генерал Петренко, представител на Украйна в НАТО, в чиято електронна поща също били открити доказателства за заговора, твърдят хакерите.

Те са успели да източат около 2000 писма, засягащи подготвяния заговор. Vesti.ru публикува факсимиле от писмото, което Коломойский е изпратил на лвовския прокурор в понеделник, 28 април.

http://www.bulgariautre.bg

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/

 


Сходни връзки

В Киев се готви военен преврат? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди