изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:41 EEST
Шок в Пиринско! Мъж и жена се обесиха    
НовиниДва смъртни случая само в рамките на половин час разтресоха Банско и Белица. Около 15.00 часа на 2 май на тел. 112 е подаден сигнал за първия инцидент, а около 15.30 часа за втория, пише struma.bg.

40-годишният Николай Мадолев от Белица се е обесил във фермата си, намираща се по пътя за Семково, където отглежда крави. Мъжът оставил сираци две момиченца, в 3- ти и 6- ти клас. Беличани бяха потресени от новината. Те коментираха, че Мадолев видимо не е давал признаци да е бил в депресия или да е имал някакво нервно разстройство.

38-годишната Катя Чолева също увиснала на бесилото завчера. Двамата със съпруга ѝ Милен имали частна пералня, но я били затворили и останали без работа. Запознати казаха, че от известно време тя била замислена и силно депресирана, поради факта, че останали без работа и пари, но не е давала повод за съмнение, че възнамерява да сложи край на живота си. Тя има 7- годишен син.

Какви са причини довели до фаталното решени на Мадолев и Чолева остават неизвестни. В Банско и Белица коментират, че семейства на обесилите се, са потресени от случилото се.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шок в Пиринско! Мъж и жена се обесиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди