изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:55 EEST
Любовен хороскоп за 5-11 май 2014    
Хороскоп В любовен план седмицата ще бъде сравнително спокойна. Някои от вас ще се усещат изключително близки с половинката си. Ще подобрите комуникацията, ще дадете свобода на чувствата си, а за тези, които ще имат леки недоразумения, негативизмът в любовта ще трае кратко.

Овен

Ако имате половинка до себе си и сте планирали закупуването на жилище, вземане на кредит или друг вид разход свързан с имоти, през тези дни на пътя ви може да излезе някаква пречка. Не позволявайте на напрежението, породено от финанси да наруши хармонията в отношенията с любимия човек.

Телец

Някои от вас, през последните дни са се чувствали отдалечени от половинката си. Сякаш реалността на живота е надвила романтиката в отношенията ви. Това може да е свързано със стрес на работното място. Дайте повече свобода на чувствата си, защото напрежението е само временно. Ако нямате половинка до себе си, използвайте почивните дни за повече активности на открито или за вечерни забавления. Има шанс да срещнете някого.

Близнаци

Тези Близнаци, които нямат постоянен партньор, е възможно да срещнат интересна личност, с която да проведат интересни и вълнуващи разговори. Веднага ще намерите общ език. За обвързаните, комуникацията с половинката ще върви хармонично и вие ще бъдете повече от убедителни при обсъждането на важни семейни въпроси.

Рак

През тези дни, някои от вас може да почувстват болката на любовта. За някои, тя ще е от самота, за други, вероятно от конфликтна ситуация с половинката. Ако сте преодолели раздяла, не се затваряйте в себе си. В случай, че имате разногласия с половинката, намерете правилната посока на комуникация, за да изгладите недоразуменията.

Лъв


За обвързаните Лъвове последните дни са били романтични и с много любовни трепети. За тези, които търсят любовта моментът е подходящ да си направят профил в сайт за запознанства или някой приятел да ви запознае с интересна личност. Романтичните перспективи ще бъдат навсякъде.

Дева


Тази седмица общуването с партньора може да се окаже по-трудно в сравнение с изминалата. Бъдете по-търпеливи в разговорите и се научете не само да говорите, но и да бъдете добър слушател. От друга страна половинката ви може да се почувства силно засегната. Опитайте се да запазите светлината и хармонията в отношенията.

Везни

Марс продължава да се движи ретроградно във вашия знак. Това донякъде ви възпира да се борите за това, което бихте искали да постигнете, дори в любовта. Бъдете търпеливи, контролирайте емоциите, защото вашето експлозивно поведение в даден момент може да измори половинката ви.

Скорпион


Хубави дни очакват обвързаните Скорпиони. Ще имате възможност да посетите заедно някое романтично място или семинар. Това ще отвори съзнанието ви и ще ви сближи с половинката на едно друго духовно ниво. Възможно е и да обсъдите някакъв финансов въпрос.

Стрелец

В сряда Меркурий ще навлезе в сектора на вашата връзка и това значително ще подобри комуникацията между вас и половинката ви. Моментът е подходящ да организирате някаква романтична изненада за любимия човек. В случай, че нямате половинка до себе си, огледайте се добре, вероятно любовта е по-близо отколкото очаквате.

Козирог


Любовта е във въздуха през тази седмица. Сега е моментът да се възползвате от прилива на положителна енергия. През почивните дни се отдайте на релакс с половинката, а ако нямате партньор до себе си, периодът е подходящ за нови познанства.

Водолей

През тези дни ще усещате любовта не само със сърцето, но и с ума си. Някои от вас ще бъдат силно романтично настроени и ще измислят нещо нестандартно, с което да впечатлят половинката си. За необвързаните, периодът е подходящ за запознанства, срещи и флирт.

Риби

За тези двойки, които са семейни или имат трайна връзка, дните ще са специални. Въпреки хубавите моменти в почивните дни, след сряда е възможно да обсъдите някакви важни въпроси, засягащи семейството ви, може би нещо свързано с имот.

http://www.az-jenata.bg

6 вида женски оргазъм


 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 5-11 май 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди