изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:45 EEST
ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА: Погребаха като булка убитата медсестра в Краматорск (ВИДЕО)    
По светаПременена като булка и придружена от своите най-близки, 21-годишната медицинска сестра Юлия Изотова беше изпратена в последния си път от стотици хора. Както БЛИЦ съобщи вчера, жителката на град Краматорск е убита от украински военни на пътя между Славянск и Краматорск на 3 май. Два куршума улучили 21-годишната Юлия Изотова през задното стъкло на автомобила.



Днес младата жена беше изпратена със сълзи и ридания от майка си и баща си, както и от десетки свои близки. Според украински медии, броят на присъстващите е надвишил 3000 души.

Семейството на Изотова отказа всякакви медийни изявления. „Сякаш са стреляли по нашето дете. Не сме роднини на Юлия, но ненавиждаме и киевската власт и нейните военни“, заяви местен жител, присъстващ на погребението. По време на траурната церемония няколко души изгориха знамето на Украйна.

Още на площада жителите на Краматорск започнаха да събират помежду си пари, за да подпомогнат семейството на загиналата медицинска сестра. Ковчегът на Юлия стоеше точно до барикадите, издигнати в близост до Изпълнителния комитет – сградата, завладяна от поддръжниците на Донецката народна република. http://www.blitz.bg




ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА: Погребаха като булка убитата медсестра в Краматорск (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди