изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:34 EEST
27-ГОДИШЕН КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН Е УБИЛ 76-ГОДИШЕН СТАРЕЦ В ПЧЛАРОВО    
НовиниБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-          На 5 май, около 01:15 часа е получено съобщение В.В., на 54г., за това че неизвестен извършител чрез счупване на прозорец е проникнал в апартамента му на първия етаж на жилищен блок по бул. „Добричка епопея” в гр. Добрич и е извършил кражба на сумата от 100 лева. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП 01 Добрич.

-          На 5 май в РУП 02 Добрич е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с. Карапелит. Установено е, че неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в дома на В.Б., на 37г. и е извършил кражба на LCD телевизор. Работи се в условията на досъдебно производство.

-          На 5 май, в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за починало самотно живущо лице в с. Пчеларово, общ. Ген. Тошево. Установено е, че лицето Д.П., на 76г., е починало вследствие на нанесен удар в главата с тъп предмет. След проведените незабавни оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението – криминално проявеният В.Н., на 27г., от същото село. Лицето е задържано за срок от 72 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

 

През почивните и празничните дни контролните органи са съставили 80 акта и 149 фиша за констатираните от тях нарушения.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани пожара 2 без материални щети и 1 пожар с материални загуби.

07.05.2014 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

27-ГОДИШЕН КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН Е УБИЛ 76-ГОДИШЕН СТАРЕЦ В ПЧЛАРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди