изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:08 EET
Типове мъже, неподходящи за самотни майки    
Любопитно

Самотните майки са много чувствителни и уязвими. Колкото и животът да ги е научил да се справят сами и да бъдат „корави момичета“, за да отгледат сами децата си, дълбоко в душата си много от тях жадуват за мъжка подкрепа в семейството. Такива ситуации са много трудни и лошото е, че много жени живеят по подобен начин, мъчейки се да бъдат и майка, и баща на децата си. Съществуват няколко типа мъже, които е добре да избягвате, ако сте самотна майка.



„Захарно татенце“

Този тип мъже ще ви разказват за своите годишни приходи и бонуси, облечени в лъскави костюми, всячески опитвайки се да привлекат вниманието ви. Те винаги намират начин да вмъкнат непринудено темата за парите във всеки един разговор. Според психолозите, мъжете, които непрекъснато изтъкват материалните си възможности и кариерни успехи, неусетно демонстрират житейските си приоритети. Затова не се подлъгвайте по материалните блага, които един такъв мъж може да осигури на вас и децата ви – той никога няма да бъде отдаден на вас така, както на работата си, което го прави крайно неподходящ!

„SMS-любовникът“

Текстовите съобщения са най-бързият начин за общуване или просто ако искаш да кажеш на някого: „Здравей!“ или „Обичам те!“. Но когато става дума за самотна майка, това поведение не е съвсем уместно. Мъже от този тип вдъхват недоверие с физическото си дистанциране. Ако той изчаква да приспите децата, за да си приказвате по телефона 30 минути, това трябва да ви бъде като сигнална лампичка, че намеренията му не са сериозни.

„Бившият“

Бащата на децата ви, особено ако ви е напуснал, рядко е добър вариант за повторен шанс. Не че е изключено, но трябва да сте много внимателни и да прецените всички предпоставки, които са ви довели до това положение. Не го оправдавайте с думите: „Той се опитва да се поправи!“ или „Не е бил готов да бъде баща, но сега се старае!“. Не си губете времето!

„Купонджията“

На самотните майки често им се иска да зарежат всичко и да се отдадат на купона. Човешко е да искаш да освободиш напрежението и да се почувстваш отново млад и безгрижен. Такива мъже лесно подхлъзват в тази посока, затова по-добре ги избягвайте. Колкото и примамливо да звучи! Ако мъжът до вас няма намерение да сменя пелени посред нощ, а вместо това прегръща уискито в някой бар, се отдръпнете навреме.

„Мамино синче“

Ако той ви зареже, за да изтича да смени изгорялата крушка в кухнята на майка си – зарежете го! Никога няма да сте приоритет за него. Не можете да разчитате на семейна сигурност с такъв мъж до себе си. Вие явно не сте негов основен приоритет.

„Съседът“

Дори той да е секси, красив, атлетичен и пленителен – не е много подходящо да се поддавате на това изкушение. Освен ако не сте супер сигурни в решението си. Ако забежката ви завърши зле, вероятно след това близкото съжителство ще ви се отрази зле, както и на децата.

http://www.az-jenata.bg

5-те типа мъже, които ще отровят връзката ви

21 типа женски фигури

Опасните симптоми, заради които да я зарежете в началото на връзката

В очите гледай! Казах в очите - не там!

Носталгия по секса с бившия мъчи една трета от жените

Жестовете, които могат да разтопят всяка жена

6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън

Мъжете не си падат по...


 


Сходни връзки

Типове мъже, неподходящи за самотни майки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди