изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:42 EEST
НАП запорира фирма на Фидосова    
Новини Близката до бившата депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова фирма, която през 2009 г. „спечели“ обществената поръчка за смяната на дограмата на парламента, фалира. Националната агенция по приходите е наложила запор на "Моском – Ко" ООД. Данъчните искат от дружеството 2700 лв. Фирмата е предадена на частен съдебен изпълнител.

Дяловете й в други търговски дружества също са запорирани. "Моском – Ко" ООД притежава 54% от капитала във фирма „Моском Монтана” ООД. Бивши съдружници в "Моском Монтана" са Николай Васков Недков (12%), Цветелина Фидосова Недкова (11%) и Томислав Живкович (23%), установи проверка на BPost.bg.

Томислав Живкович, който е бивш футболист от сръбвския отбор “Раднички” (Пирот) е съпруг на Искра Фидосова. Цветелина Недкова е сестра на бившата депутатка. Николай Недков пък е съпруг на Цветелина.

В момента управител на фирмата е Веселин Стефанов.

Искра Фидосова бе принудена да напусне Народното събрание след скандала с шефа на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, който бе осъден на 3 години затвор. Оказа се, че той е получавал нареждания от нея за разправа с политически опоненти на ГЕРБ.

Междувременно бащата на бившата депутатка опроверга слуховете за бягството й в Сърбия. В момента Фидосова продължава да работи като нотариус в Монтана. „Дъщеря ми е съсипана, не я закачайте!“, казва бай Фидос пред столичен вестник. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

НАП запорира фирма на Фидосова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди