изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:08 EEST
Парашутни скокове край морето    
Новини

Парашутни скокове на летище Балчик от вертолет AS 595 MB „Пантер“ от състава на Морската вертолетна авиобаза „Чайка“ е извършило подразделение от Морския специален разузнавателен отряд, съобщава сайтът на Българските военно-морски сили.



Скоковете са изпълнявани от височина 1800-2000 м. Били са отработени задачи, свързани с изпълнението на парашутни скокове с въоръжение и снаряжение, в сложни метеорологични условия и приземяване на групата на ограничена площадка. Двама парашутисти са получили допуск и са изпълнили първите си парашутни скокове от този вид летателно средство.

По време на скоковете е усъвършенствано доброто взаимодействие между екипажите на вертолетите и парашутистите от ВМС, което води до икономично използване на наличните ресурси за бойна подготовка. Затвърдено е и доброто сътрудничество с командването и длъжностните лица от състава на ВВС, които са осигурявали полетите на летище Балчик, посочват от ВМС.
 


Сходни връзки

Парашутни скокове край морето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди