изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:29 EEST
ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА В СЛАВЯНСК ЗАСТРЕЛЯХА ДЕТЕ В СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО НОСИ ГЕОРГИЕВСКА ЛЕНТА - КИЕВ ЛИКУВА!    
По света 12-годишното момченце, което бе простреляно в сърцето в Славянск, е открило къде се крият снайперистите, съобщава slavgorod.com. По данни на журналисти от сайта детето вероятно е било простреляно, за да не издаде местонахождението им.

Момченцето е било откарано веднага в болница "Ленин", операцията за спасяването на живота му продължава и в момента, но лекарите не дават особени надежди.

Задено с приятелче детето обикаляло ул. "Лозанович" 6 и решило да се покатери на трансформаторна подстанция. В този момент се чули изстрели и хлапето паднало на земята. Било уцелено с един - единствен изстрел в сърцето, съобщава главния секретар на комунистическата партия в Славянск Анатолий Хмелевой.

По данни на опълченцето детето било закачило на гърдите си Георгиевка лента.
http://www.blitz.bg

БЕЛ.РЕД.: Държава, в която снайперист хладнокръвно и безнаказано застрелва дете в сърцето, нормален човек не може да нарече приятелска, тя просто е фашистка и е жалко, че зад управляващите я стоят САЩ и Европейският съюз, много е жалко! И е трагично българските медии да отминават трагедията с безразличие и дупедатство! Особено в момент, когато ни убеждават десетки мижитурки, как точно за тях трябва да гласуваме на 25 май на предстоящите евроизбори. Боже, пази България от фашизма!!!
Димитър Дуков

Ужасяващи кадри от "черния петък" в Мариупол (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Сайтът "Мариуполски новости" разпространи трогателен репортаж с разтърсващи кадри от днешния "черен петък" в града, в който загинаха 21 души. "Денят на победата започна с мирно шествие и завърши с война", пишат журналисти от изданието и в няколко реда пресъздават днешните събития в Мариупол. Ето как започна всичко, пресъздадено от репортерите на сайта:

"Демонстрацията в Мариупол започна от центъра на града. Събрали са се около 3000 души, които са с георгиевски ленти. Скандират "Фашизмът няма да се върне!", "Слава на ветераните!" Много от хората държат в ръцете си знамето на победата.

Колоната стига до градския съвет, придвижва се към площад "Ленински комсомол". Хората прииждат, вече са 5000 души.

По време на шествието се стигна до трогателен момент. Възрастна жена наблюдаваше шествието. Хората се приближиха към нея и започнаха да й хвърлят цветя. Тя се разчувства и разплака.


На площада "Ленински комсомол" започна митингът. Непрекъснато идваха нови и нови хора, които слага цветя пред паметника и почитаха с минута мълчание тези, които са се сражавали за родината и завинаги останаха на бойното поле, защитавайки мира.

Докато възрастни хора заставаха пред микрофона и си спомняха военните години, в един момент откъм градското управление на милицията започнаха да се чуват изстрели. Към митингуващите притичва мъж и съобщава, че има сблъсъци.

Някои от митингуващите се провикват, че това е провокация и призовават към спокойствие, но част от тях започва да тича към местопроизшествието.

В един момент към градския съвет преминават 4 БТР-а. Чува се стрелба.

Към сградата на мариуполското МВР започва да се трупа всевъзможна военна техника. Вече отвсякъде се чува стрелба. Падат първите жертви.


Пред очите ни един човек е убит с изстрел в главата.

По-късно става ясно, че мирни жители просто са се намирали в кафене "Арбат", когато по тях започват да стрелят снайперисти."

Медиите съобщават, че е запален първият етаж на градския съвет.

Екипи на спешна помощ и граждани с личните си автомобили са превозили ранените до най-близките болници.

В резултат на днешните трагични сблъсъци са загинали 21 души. Десетки са ранени. Сред загиналите е и началникът на Държавната автомобилна инспекция Виктор Саенко. Преди минути обаче журналист от "Шустер LIVE" съобщи, че са загинали най-малко 46 души. Той потвърди и за смъртта на командира на батальона "Днепър" Сргей Демиденко. По думите му, след като умрял, му отразяли ушите и изболи очите./БЛИЦ










ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/


УКРАИНСКИЯТ ФАШИЗЪМ ВИЛНЕЕ В МАРИОПУЛ И СЛАВЯНСК - САЩ И ЕС МЪЛЧАТ, КИЕВ СЕ РАДВА НА ПОБЕДИ, ЧЕ РАЗСТРЕЛВАТ НЕВИННИ И ДЕЦА

 


Сходни връзки

ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА В СЛАВЯНСК ЗАСТРЕЛЯХА ДЕТЕ В СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО НОСИ ГЕОРГИЕВСКА ЛЕНТА - КИЕВ ЛИКУВА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди