изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:20 EEST
Любовен хороскоп за 12-18 май 2014    
Хороскоп Любовният живот няма да бъде скучен, защото планетата на любовта, Венера, ще се противопостави на ретроградния Марс. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще търсят надмощие във връзката си, а за други хармонията в отношенията ще бъде реалност.

Овен

През тази седмица любовният ви живот ще бъде изпълнен с чувство за неудовлетвореност. Това може да се дължи на неразбирателство с половинката или несподелена любов. Ако имате сериозна връзка, време е да разберете, че колкото повече се опитвате да упражнявате контрол над любовника си, толкова повече той или тя ви отблъсква.

Телец

Ако в последните дни или седмици на работното място сте усещали някакво привличане към колега, магията може да се окаже измама. Не е изключено до вас да достигне информация, че вие не сте единствен обект на желанието на вашия колега или любезността към вас да е била с определена цел. Пазете се от офис клюки и нелоялно отношение в любовта.

Близнаци

През тези дни е възможно да се усети сексуална неудовлетвореност между вас и половинката ви и това да достигне своята връхна точка в определен момент. Някои от вас обмислят дали да не сложат край на взаимоотношенията си. За да запазите любовта си, поговорете с половинката или се доверете на брачен консултант. За тези Близнаци, които нямат половинка до себе си, събитията започват да се променят в положителна светлина.

Рак

Кариерата и стремежът да успеете ще ви отдалечат малко от романтиката. Не е изключено половинката ви да ви постави ултиматоми и да ви накара да преосмислите вашите приоритети. Помислете за някаква романтична изненада към любимия човек.

Лъв

Има някакъв важен въпрос, който бихте искали да обсъдите с половинката си. Изчакайте до четвъртък. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, е възможно да открият нов любим в близкото си обкръжение или на парти вечер.

Дева

Теми като любов, секс, пари и власт ще бъдат основни за вас тази седмица. Възможно е да възникнат противоречия между вас и партньора ви. За самотните Деви започва период, в който ще открият, че чакането на любим може би си е заслужавало.

Везни

Предстои седмица, в която вие и половинката ви е възможно да достигнете до „задънена улица“. Ще бъдете изправени пред въпроса за вашето бъдеще и за това дали наистина бихте могли да бъдете щастливи. Има малко светлина в тунела. Опитайте се да дадете малко повече въздух на партньора си, за да може да преосмисли нещата.

Скорпион

В началото на седмицата е възможно да има някакво объркване, да се наруши комуникацията между вас и любимия човек и вие да се почувствате предадени. Не прибързвайте с думи, емоции и действия. Обмислете добре събитията и говорете с половинката си.

Стрелец

Плащате висока цена, а в любовта не получавате това, от което се нуждаете. Задайте си въпроса дали тя или той наистина си заслужават времето и чувствата ви. В случай, че се намирате в хармонична връзка, планирайте почивните си дни само за вас и любимия.

Ако нямате половинка до себе си, през тези дни няма да има кой знае какво раздвижване в любовта.

Козирог

За самотните Козирози периодът е подходящ за нова любов, стига да не спират със социалните контакти и да отделят повече време за развлечения. Въпреки това обърнете внимание на обкръжаващия ви кръг дали някой приятел не е твърде негативен и по този начин да пречи на вашето желание за нова връзка.

За обвързаните е добре да знаят, че романтиката вирее в атмосфера, която е приятна, а не задушаваща.

Водолей

За обвързаните Водолеи предстоят поредица от важни въпроси за обсъждане с любимия. Бъдете търпеливи и добри слушатели и не забравяйте за романтиката в отношенията ви. Ако нямате любим човек до себе си и скоро сте приключили връзка, много е вероятно да страдате по старата любов и да не започнете нови взаимоотношения в близките седмици.

Риби

Добра комуникация, преоткриване и духовно сливане очаква обвързаните Риби. Усещате баланс във връзката си и това ви помага и в професионалната сфера.

http://www.az-jenata.bg

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Любовта през 2014 г.

Вярност и любов според индивидуалния знак

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 12-18 май 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди