изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:06 EEST
„АТАКА“ ЗАРАДВА С ДАРЕНИЯ ПЕНСИОНЕРИ    
Политика С две дарения зарадва партия „Атака“ възрастните хора от пенсионерски клуб „Отец Паисий“ в Добрич. Гостуваха им народният представител от ПП „Атака“ Калина Балабанова, областният координатор на „Атака” и кандидат за депутат в Европейския парламент Атанас Атанасов, както и Десислава Димитрова – общински съветник.

Членовете на клуба посрещнаха гостите си като стари познайници, тъй като стана ясно, че тази среща не е нито първата, нито ще остане последна. Поздравиха ги с народни песни и авторски стихове. „Много пъти съм ставал свидетел на духа във вашия клуб и ви благодаря, че го поддържате“, каза Атанас Атанасов. Той изпълни свое обещание към талантливите изпълнители от клуб „Отец Паисий“ и им подари озвучителна система с микрофони с пожелание за още много успешни изяви. Обеща скоро към микрофоните да има и стойка.
Народният представител от ПП „Атака“ Калина Балабанова подари икона на Света Богородица с младенеца, като подчерта, че направеното дарение е част от кампанията „Православна солидарност“ на ПП „Атака“, с която досега националистите са помогнали на хиляди хора в страната. „Пак ще се виждаме и пак ще помагаме“, увери Калина Балабанова. Гостите отказаха да правят политически коментари, а само призоваха пенсионерите на 25 май да отидат до урните и да гласуват, така, както намерят за добре. Като увериха, че от ПП „Атака“ ще се борят за това, което е правилно и в полза на българския народ. „Слушайте, когато ви говорят, и си давайте сметка за тези хора, които са последователни през годините и как те отстояват българския национален интерес и българщината!“, призова Атанас Атанасов.
Председателят на клуб „Отец Паисий“ Стоянка Харалампиева благодари на дарителите, с които подчерта, че от години поддържат връзка.



Присъстващите поставиха много въпроси на гостите от ПП „Атака“, като акцентираха на ниските доходи на българските пенсионери, високите цени на лекарствата и на водата в Добричка област, високият размер на такса „Смет“ в Добрич, настояха за по-добра съдебна система, за отнемане на лицензите на ЕРП-ата.
Калина Балабанова подчерта, че ПП „Атака“ е единствената партия, която иска минималните заплати и пенсии у нас да се вдигнат двойно. Освен това, настоява да се прекратят двойните стандарти спрямо старите и нови страни-членки на ЕС, да отпадне ДДС върху лекарствата. „Искаме да се отнемат лицензиите на дружествата, които ни ограбват и българските пенсионери мизерстват, а чешките пенсионери ходят на околосветски пътешествия“, каза още Калина Балабанова.
Платена публикация
 


Сходни връзки

„АТАКА“ ЗАРАДВА С ДАРЕНИЯ ПЕНСИОНЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди