изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:29 EEST
Ученичка изчезна по пътя за вкъщи    
Новини

Ученичка изчезна по пътя за вкъщи



Ученичката Мадлен Раева от „Надежда” е изчезнала по пътя за вкъщи. Телефонът й е изключен и никой от близките й не знае къде се намира. В издирването на красивото, русо момиче се включи и синът на Еди Казасян. Рапърът публикува снимките на Мадлен на стената си във Фейсбук с молба всеки, който има някаква информация за нея, да помогне.

„Днес излиза от 15-то училище в жк. „Надежда” към 11.30 и тръгва според последни нейни думи към вкъщи не далеч от училището, но за жалост само 30 минути по-късно телефонът и е изключен и никой до този момент не я е виждал.

Това е млада и много възпитана дама, дъщеря на също толкова възпитано семейство. Нито нейният приятел, нито най-добрите и приятелки знаят нещо и в този момент я търсят навсякъде.

Нека помогнем и не оставаме равнодушни към случая, защото всяко ваше споделяне е процент надежда за родителите на това прекрасно дете с името Мадлен Раева, която е само на 15 години. Това може да е нашата дъщеря или сестра”, е написал на стената си Еди Казасян, който носи името на баща си./  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Ученичка изчезна по пътя за вкъщи | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди