изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:25 EEST
МИЛИОНИ СА БЕЗ РАБОТА, ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАД И ЛИПСА НА ЛЕКАРСТВА, А ЕС ДАВА УКАЗАНИЯ ДА БЕЛИМ ЛУКА ЗА ШОПСКАТА САЛАТА    
Коментари Милиони хора в държавите от Европейския съюз са без работа, стотици хиляди нямат покрив над главата си, хиляди и хиляди умират от липса на лекарства, безброй се прехранват от кофите с боклук и битови кражби, а мечтаният Европейски съюз, за парламента на когото на 25 май трябва да избираме депутати, взе прословуто решение - лукът за шопската салата трябва да се бели.


Ако баща ми, бай Дяко, беше жив, щеше да тегли една цветиста псувня, а после да каже: Да не съм говедо, че да отида да гласувам за такива хора! Да ви е.. Европейския съюз!
Става въпрос за същите малоумници, които взеха решение колко дълги трябва да бъдат презервативите в същия този Европейски съюз.
Става въпрос за същите тези малоумници, които в тази изключителна криза и борба за оцеляване взеха решение как родителите трябва да учат децата си да мастурбират, да си правят чекия, казано по български. За такова нещо родителите ни биеха през ръцете, щото да не ходим после като пияни мисирки.
Става въпрос за същите малоумници, които дълги години мъдруваха решение да купуваме ли, или не жирафи за зоопарковете в Европейския съюз.
Става въпрос за същите тези тиквеници, които получават по 25 бона заплата на месец и още много повече привилегии.
Не става въпрос за малцината съвестни евродепутати, които работят за един почтен съюз на държави в Европа, който да осигурява на милиони хора по-добър живот утре, отколкото днес. Кога ли ще се сбъдне тази ни мечта?
Новият изключителен принос на Европейския съюз във време, когато сме на прага на трета световна война, на фашистки изстъпления в Украйна, на милиони изритани от жилищата си хора, защото не успяват да изплатят ипотеките си, е взетото решение, че е задължително да се бели лукът, когато се приготвя шопска салата.
Баща ми, бай Дяко - лека пръст, татко, без социологически проучвания за милиони, без заплащане на супер експерти в ЕС, щеше мъдро да каже: Няма малоумник, който да слага небелен лук в шопската салата.
Защото няма малоумник, който да не бели лука, преди да го сложи в която и да е гозба.
Не знам, може би някой евродепутат да яде лук с люспите, възможно е. Тогава бих оправдал това велико, това гениално, това епохално прозрение и решение на Европейския съюз да белим лука, преди да го накълцаме за шопската си салата.
Мислете за лука с люспи или без люспи, когато отивате да гласувате на 25 май т.г.
Убеден съм, че хиляди пак няма да отидат да гласуват и ще си направят по една шопска салата по български и с по една хубава българска ракия ще махнат с ръка: Тези избори са една чекия на Германия, Франция и Англия, от нашите храниничета нищо не зависи!
Такъв е животът.
Димитър Дуков

ЕДНО ВИДЕО /ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - НА РУСКИ ЕЗИК/ КАК ДЕВЕТГОДИШНИТЕ В ЕС ПОЛАГАТ ИЗПИТ ПО... ОРГАЗЪМ.



 


Сходни връзки

МИЛИОНИ СА БЕЗ РАБОТА, ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАД И ЛИПСА НА ЛЕКАРСТВА, А ЕС ДАВА УКАЗАНИЯ ДА БЕЛИМ ЛУКА ЗА ШОПСКАТА САЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди