изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:58 EEST
ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА: Засада край Краматорск: Военни разстреляха рибари като кучета!    
По светаУкраински военни устроили засада край селата Александровка и Варваровка, недалеч от Краматорск, при която били застреляни двама души, които се връщали от риболов. Други двама били ранени, твърди lifenews.ru. Според информация на сайта стрелците са били от Националната гвардия или от "Десен сектор".

Мъжете били общо петима. Рано сутринта те се връщали от риболов, когато по тях бил открит огън без предупреждение. Рибарите се придвижвали в два автомобила – микробус и лека кола. Военни открили огън първо по микробуса, а лекия автомобил се опитал да избяга от обсега на куршумите.

Общо двама от пътниците в колите са били убити и двама - ранени, съобщават от щаба на самоотбраната. Според lifenews.ru стрелбата е дело на хора от Националната гвардия или от „Десен сектор”.

Украинските военни не допуснали до зоната на обстрела роднини на загиналите и ранените. По телевизията показаха едната от колите на мястото на инцидента – зелена "Лада" с пробити от куршумите стъкла. Микробусът, в който са пътували разстреляните рибари е бил откаран.

Според руския сайт, е регистриран още един случай на нападение срещу местен жител в района, при който е загинала 50-годишна жена.   http://www.blitz.bg

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА: Засада край Краматорск: Военни разстреляха рибари като кучета! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди