изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:00 EEST
МАГАЗИНИ И БАР ОБЯВИ НА ТЪРГ НАП    
НовиниДневен бар и магазин за промишлени стоки в к.к. „Слънчев бряг” обявиха на таен търг публичните изпълнители при ТД на НАП Варна, съобщиха от пресофиса на местното подразделение на НАП в Добрич.

Желаещите да станат собственици на бар в к.к. „Слънчев бряг”, трябва да приготвят 72 хиляди лева, за да участват в търга с тайно наддаване. Дневният бар е с обща площ от 83.50 кв. м и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие. Магазинът за промишлени стоки е с предназначение за търговска дейност и е с площ от 35.60 кв. м, а началната тръжна цена за него е 38 400 лева. Кандидат–купувачите могат да извършат оглед на крайморските имоти от 19 до 23 май по местонахождение, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 28 май в офиса на териториалната дирекция в Шумен, уточняват от пресофиса на приходната агенция.
За 17 юни на търг са обявени и три магазина в централната част на Варна. Началната тръжна цена за тях е от 125 до 155 хиляди лева, в зависимост от големината на обектите. Търгът е под № 0048 и може да бъде намерен на електронната страница на НАП. От началото на годината публичните изпълнители от дирекция "Събиране" при НАП Варна, в чийто обхват е и област Добрич, са провели 80 търга, като постъпленията в републиканския бюджет от тях надхвърлят 1.5 млн. лева. Само от продажбата на бившия завод "Винпром" в Силистра през април в хазната са постъпили 1 млн. лева.
Повече информация за провежданите от НАП търгове  може да се получи на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Порталът за продажби има за цел да улесни клиентите на агенцията при търсенето и намирането на необходимата информация. Софтуерът позволява на кандидат–купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и други. НДТ


 


Сходни връзки

МАГАЗИНИ И БАР ОБЯВИ НА ТЪРГ НАП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди