изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:58 EEST
СПАС ГЕОРГИЕВ ПРОПУСКА ПОСЛЕДНИЯ МАЧ НА ДОБРУДЖА    
СпортВ събота от 18.00 часа са срещите от последния кръг в единната "Б" футболна група. Отборът на Добруджа приема на стадион "Дружба" състава на Пирин (Разлог) и при успех може да заслужи правото от есента да играе отново в първия ешелон.  

В момента Хасково и Добруджа имат по 43 точки, а Монтана е с 41. В преките мачове има пълен паритет между Хасково и Добруджа (и двата отбора спечелиха у дома с по 1:0 в преките сблъсъци). При това положение се гледа головата разлика. Преди последния кръг Хасково е с +13, а Добруджа с +9. В последния кръг Хасково гостува на Банско, а Добруджа е домакин на Пирин (Разлог). Любопитно обаче е, че Банско е с 42 точки и също има теоретични шансове за влизане в елитната група. Това означава, че ако Хасково не спечели трите точки, победа на стадион "Дружба" ще гарантира на добруджанци второто място в крайното класиране и завръщане в "А" група след 11-годишно прекъсване.
Старши треньорът на "жълто-зелените" Светослав Тодоров няма да може да разчита в последния мач за сезона на Спас Георгиев. Нападателят е лишен от състезателни права за една среща заради натрупани жълти картони. Всички останали обаче са здрави и ще бъдат на разположение на треньорския екип.
Главен съдия на двубоя в Добрич ще е Мартин Стоименов от София. Припомняме, че той ръководи срещата Спартак (Варна) – Добруджа, в която Светослав Тодоров направи неофициален дебют начело на „жълто-зелените". Тогава добричлии загубиха нещастно с гол в добавеното време за второто  полувреме.
Ръководството на Добруджа обяви, че е направен жест към всички фенове на отбора – 1 лев вход за последната среща от първенството. По този начин от клуба благодарят на всички, които повярваха в отбора и го подкрепяха през сезона, вярващи че всички в клуба работят за развитието му и че във всеки мач се играе за победа. От ръководството се надяват, че с този ход ще накарат и други любители на спорта да дойдат в събота на стадион "Дружба", за да го напълнят за този важен мач.


 


Сходни връзки

СПАС ГЕОРГИЕВ ПРОПУСКА ПОСЛЕДНИЯ МАЧ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди