изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:15 EEST
ДО МЕСЕЦ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПОХИТИТЕЛЯ НА ДВЕ МОМИЧЕТА    
Ред и сигурност20-годишният бивш затворник Тансол Хасан ще се сдобие в обвинителен акт до месец за отвличането на двете момичета в Добрич, но не и за изнасилване, съобщава BNews, като се позовава на Добричката окръжна прокуратура. Съденият за кражба бивш затворник и с друго висящо дело Тансол, ще бъде изправен пред съда по две обвинения - отвличане и грабеж.

От официалните обвинения на прокуратурата излиза, че Тансол първо обирал момичетата и след това ги отвличал и държал при себе си ей така за кеф, без да прави секс с тях, пише BNews.
По делото са изготвени вече всички експертизи, като съдебно-психиатричната показва, че серийният похитител не е с умствени отклонения, които да му пречат да разбере значението на извършеното от него престъпление, докато е дръпнал двете нищо неподозиращи 18-годишни девойки от улицата и ги качил в колата си.
От така повдигнатите му обвинения обаче става ясно още, че версиите за изнасилване над първото отвлечено момиче - Александра Кирова, не се потвърждават, каквито първоначални версии имаше, след като девойката бе открита 5 дни по-късно от полицията в овчарник, където Тансол я държал, пише още изданието. И припомня, че Александра бе обявена за издирване на 9 февруари и бе открита от полицията на 13 февруари. Тогава обаче на бившия затворник не бе наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ и докато преписката се придвижваше между институциите, той бе пуснат на свобода, след което почти веднага той извърши второ отвличане. Момичето пак бе 18-годишна добричлийка. Тя бе открита на път от Добрич към с. Преселенци. Тогава Окръжният съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Ако съдът го признае за виновен, максималното наказание за престъпленията му е 15 г. затвор. НДТ


 


Сходни връзки

ДО МЕСЕЦ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПОХИТИТЕЛЯ НА ДВЕ МОМИЧЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди