изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:48 EEST
В УКРАЙНА - ФАШИЗЪМ ПО НОТИ: Лидерът на украинските комунисти Петро Симоненко беше нападнат    
НовиниАко сравните какво са правили фашистите в своя изгрев преди началото на Втората световна война и какво правят те днес в Киев, ще намерите изключителна прилика, включително и по отношение на началната симпатия на редица западни държави, които в края на войната вече заедно със Съветския съюз разгромяват хитлеристите. Ето какво пишат руските медии, препредадени от Агенция "Фокус":


Киев. Лидерът на украинската Комунистическа партия Петро Симоненко беше нападнат, предаде РБК-Украйна. След гостуване в „Первый национальный канал”, Симоненко е бил причакан на входа от близо 30 души с надписи „Автомайдан”. Наложило се е комунистическият водач да напусне сградата през другия вход, но след това е започнало преследване. Автомобилът на Симоненко е бил настигнат и блокиран, а стъклата му са били счупени. В превозното средство са били хвърляни коктейли „Молотов”.
Към настоящия момент състоянието на лидера не е известно.

Превод и редакция: Гергана Тенева
http://www.focus-news.net

БЕЛ. РЕД.: По време на дебата Симоненко е заявил, че напуска борбата за избор на президент, защото в момента в Украйна течат процеси, които правят изборът на президент нелегитимен.

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

В УКРАЙНА - ФАШИЗЪМ ПО НОТИ: Лидерът на украинските комунисти Петро Симоненко беше нападнат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди