изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:25 EEST
Кои зодии си пасват?    
Хороскоп Кои зодии си пасват?


Овен

Овенът е огнен знак и се влюбва силно и страстно. Представителите на тази зодия се втурват във всяка връзка с главата напред и нищо не може да ги спре, ако се влюбят. За тях няма половинчати неща и търсят в партньора си същата страст и ентусиазъм. Предпочитат темпераментни натури, с които да споделят романтиката във всеки момент. Ако връзката зацикли и отношенията не са както в първия ден, се разочароват и започват да търсят изход от ситуацията. За съжаление колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват. Родените през април са много пламенни в секса. Обичат да флиртуват, защото това ги държи в напрежение, а и си падат по преследването.

Овенът изпитва силно привличане към Близнаци, Везни и Водолей. С другите огнени знаци - Лъв и Стрелец, може също да се получи страстна връзка.

Телец

Телецът е спокоен и постоянен. Представителите на тази зодия инвестират в дълбоките чувства и никак не си падат по флирта и игричките. Те търсят топлота и сигурност във връзката си и вярват в истинската вечна любов.

Не че не е романтичен, но повечето ситуации, в които другите знаци биха се разтопили от вълнение, за Телците са загуба на време и пари. Имат силно изразено собственическо чувство, което ги прави много ревниви.

Притежават вродено чувство за красота и пропорция и придирчиво избират сексуалния си партньор. Не биха правили секс “от вратата за краката”, защото не обичат да бързат.

Телецът изпитва влечение към Риби и Рак, а Скорпионите им действат като афродизиак. С другите земни знаци - Дева и Козирог, могат да създадат спокойна и сериозна връзка.

Близнаци

Близнаците са ментален знак и обичат интелектуалните игри. Те са корифеи във флиртуването.

Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката. В момента, в който нещата се установят и поемат по руслото на всекидневието, те се отегчават и търсят нова тръпка.

Търсят компанията на интересни, нестандартни и дори ексцентрични хора. Родените под знака на Близнаци са много свободолюбиви и не обичат да им бъдат поставяни рамки и ограничения. В секса са прекалено разкрепостени, дори шокиращи.

Близнаците си пасват идеално с Водолеите и Стрелците, както и с партньори от същия зодиакален знак. Земните стихии са прекалено консервативни за тях и не биха могли да създадат сериозна връзка. Рибите са подходящи, защото с тях се синхронизират на емоционално ниво.

Рак

Раците са управлявани от водната стихия, която в астрологията се свързва с чувствата. Представителите на този знак са консервативни и в началото крият любовта си, но тя е силна и дълбока. Тъй като са кардинален знак, те са силно обсебващи и задушаващи. Раците са лесно раними и когато се влюбят, здравият разум отстъпва пред чувствата на заден план. С Рак е много трудно да се разделиш. Дори и след края на връзката, те ще се обаждат периодично, за да напомнят за себе си.

В секса са чувствени, нежни и щедри. Много отдадени на партньора. Те търсят сигурност и подкрепа във връзката. Огнените знаци Овен и Стрелец не са подходящи, защото са екстремни и обичат предизвикателствата. Стабилна връзка може да се получи с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще споделят истински прекрасни моменти.

Лъв

В астрологията Лъвът се свързва с любовта и нейното следствие - децата. Когато представителите от тази зодия се влюбят, те са прекрасни - щедри и галантни, обаятелни и напълно отдадени на партньора си. Обичат да глезят половинката си и да бъдат глезени.

Царствените Лъвове ценят еротиката и чувствения секс. Изненадите в леглото са от особено значение за този знак и предпоставка, за остане силна любовта и да се запази тръпката. Ако искате да задържите Лъв до себе си, правете му редовно дребни подаръци. Не че той би отказал и по-едрите.

Лъвовете си пасват особено добре с другите представители на огнената стихия - Овен и Стрелец. Съюзът между Лъв и Везни и Лъв и Водолей е пословично силен в астрологията, заради хармоничното партньорство между тези знаци.

Дева

За умерената Дева едно от най-трудните неща е да се отдаде на емоциите. Девите трудно показват чувствата си. Подхождат прагматично дори към любовта. Те са директни в общуването и мразят непредсказуемостта и недомлъвките. Търсят стабилност и преданост, но са непремирими с малките несъвършенства в характера на човека до себе си.

За да се впуснат в сексуални преживявания, Девите трябва да са напълно спокойни, което означава всичките им задължения и ритуали да са изпълнени правилно.

Девата може да създаде хармонична връзка с търпеливия Телец или последователния Козирог. В тези два знака могат да открият пълно разбиране по отношение на праволинейността си. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец биха ги подлудили със стихийността си и отегчили с романтиката и словесните си излияния.

Везни

Везните са управлявани от планетата Венера, която покровителства красотата, изкуствата и любовта. Родените пред октомври много държат на красивите отношения и не понасят грубостта и арогантността. Флиртуват с удоволствие и го правят доста умело. Понеже са всепризнати чаровници, успяват без усилие да спечелят сърцето на набелязаната цел. Силно влюбчиви са, но идеализмът ги кара да търсят съвършената половинка.

Родените под знака на Везни са много сексуални. Обичат романтичната атмосфера и дребните сексуални подаръци. Имат вроден талант да се преобразяват в различни роли.

Могат да създадат романтична и страстна връзка с представителите на огнената стихия Овен, Лъв и Стрелец. Рибите и Раците са прекалено сълзливи за тях, а земните Дева и Козирог - твърде праволинейни.

Скорпион

Скорпионът е взривоопасен знак във всяко отношение. Управител е планетата Плутон, кръстена на бога на подземния свят в древногръцката митология. Родените под този слънчев знак обичат риска и тайнствеността. За тях е важно да има преследване, в което те да са завоевателят.

Скорпионите лесно се отегчават от спокойните и ясни отношения. Предпочитат набелязаният обект винаги да им се изплъзва по малко, за да изпитват тръпката от лова. Те са доминиращи във връзката и в секса. Дори да обичат страстно, ще крият докрай чувствата си. Тяхната логика? Не биха допуснали партньорът да се почувства прекалено сигурен, защото смятат, че това може да задуши любовта.

Скорпионите създават много здрава връзка с огнения Овен. Астрологична класика е комбинацията между Скорпион и Везни и Скорпион и Телец.

Стрелец

Родените под знака на Стрелеца са големи чаровници. Лесно спечелват вниманието и сърцата на желания обект. Търсят приключенията навсякъде - дори и в любовта. Имат склонност да идеализират човека, когото са допуснали в душата си.

Стрелците са много свободолюбиви и въпреки че в началото на връзката може да се отдадат напълно на човека до себе си, по-късно започват да търсят свободата си.

Стрелците са изключително таланливи в сексуалните занимания и обичат да експериментират, докато намерят нещото, което най-много им харесва. За съжаление лесно се отегчават и започват да търсят нови изживявания.

Създават силна връзка с Водолей и Близнаци, защото от тези зодиакални знаци могат да получат разбиране по отношение на свободата и отворените връзки.

Козирог

Родените под слънчевия знак Козирог са традиционалисти и приемат връзките много сериозно. Те не могат да се влюбят случайно, защото при тях всичко е част от плана, съставен още когато са били деца. Целта им е да намерят постоянен партньор, с когото да създадат сериозна връзка и семейство.

Те са стабилни и отговорни и подхождат към всичко така. Не показват лесно емоциите си, но когато се влюбят, е дълбоко и завинаги.

Първоначалното впечатление за Козирозите е, че са студени и не показват открито сексуалния си интерес, но всъщност са скрита лимонка.

Козирозите могат да изградят здрава връзка с другите представители на земната стихия - Телец и Дева. От тях те ще получават разбиране и подкрепа. Няма да се налага постоянно да доказват любовта си с романтични жестове и комплименти.

Водолей

Водолеят е интелектуален знак и лесно би могъл да се увлече по интересен събеседник. Те обичат ексцентричните и нестандартни личности. Със свободен дух са и държат на либералните отношения. Имат нужда от близост и обич, но тя трябва да почива на приятелство и доверие. В никакъв случай не биха жертвали свободата си.

Зодиакалният знак Водолей се управлява от планетата Уран. Тя се определя като безполова заради това, че притежава както мъжки, така и женски качества. Затова в секса Водолеите обичат да експериментират. За тях е важно и постоянно да им се случват нови неща, които да задържат вниманието им.

Родените през февруари са с лек характер и съжителството с тях е приятно. Стабилна връзка могат да създадат с Близнаци и Стрелец, които ще им осигурят жадуваната свобода.

Риби

Рибите са най-влюбчивият знак в зодиака. Те се влюбват всеки ден, но се страхуват да обичат от страх да не бъдат наранени. Рибите са много романтични и лесно показват чувствата си, което може да им изиграе лоша шега, ако бъде прекалено. Те са обсебващи партньори и трябва внимателно да подберат половинката си, защото не всеки би могъл да издържи на постоянното им внимание и грижи.

Родените под знака на Риби не разделят секса от любовта. За тях те вървят винаги ръка за ръка. Страстта им е бурна и необуздана, но само с любимия човек. Надарени са с много силна интуиция, което ги прави грижовни и емпатични към половинката.

За да бъдат удовлетворени от връзката си, трябва да търсят за партньор от емоционален знак като тях самите. Ракът и Скорпионът биха били добри партньори и биха ги дарили с разбиране.

http://www.trud.bg/

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Кои зодии си пасват? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди