изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:08 EEST
МОРЕТО ИЗХВЪРЛИ ТЯЛОТО НА ВАЛЯ /ОБНОВЕНА/    
НовиниМорето изхвърли тялото на Валя, разкъсано от тетраподите на вълнолома в Бургас, съобщи flagman.bg.

Тридесет и три дни след изчезването на 24-годишната Валентина Иванова случаен минувач се натъкна днес на разложено женско тяло. Той го забелязал, докато се разхождал около 18,30 часа на вълнолома край яхтеното пристанище в Бургас, близо до Морска гара.

„На бетоновите тетраподи, в които се разбиват вълните при буря, забелязах части от тяло, глава и ръка. Вгледах се и установих, че това са останки от жена, веднага се обадих на 112”, разказа свидетелят.

Според очевидци, тялото е силно разложено, да се изтегли в момента е невъзможно, полицаи охраняват тетраподите и опитват на части с въже и един водолаз по някакъв начин да закрепят останките. http://nakratko.bg/

Шефът на полицията: На 90 процента това е Валя

Трупът, който днес изплува от морето и за който се предполага, че е на изчезналата на 15 април медицинска сестра Валя Иванова, е откаран за аутопсия.

"За нас на 90 процента е сигурно, че е на изчезналата медицинска сестра, но все пак трябва да се изчакат необходимите експертизи. Смятаме, че всичко съвпада", каза шефът на ОД на МВР комисар Милен Димитров.

В понеделник по обяд се очаква да бъде изяснено със стопроцентовата категоричност, дали тялото е на красивата Валентина.

Изхвърленото от морето тяло е оглозгано от птици и риби, казаха очевидци. Направени са снимки от МВР и приятелят на Валя - полицаят Валентин, е бил извикан във Второ РПУ да я разпознае. Комисар Димитров обаче не каза какво е коментирал приятелят на Валя. По думите му в момента полицаят бил извън града и го чакали да пристигне да види снимките късно през нощта.

Ако трупът е на Валя, трябва да има татуировка на пеперуда и пиърсинг на устната.

След изчезването й полицаите видели на записа от камерите как Валя отива към моста и не се връща обратно. Затова бяха категорични във версията, че медицинската сестра се е самоубила, още повече че в рода й има подобни случаи. Бабата на Валя и неин чичо преди години се обесили в къщата в "Лозово".

"Очакваме тялото да изплува в района на пристанището", каза пред "Труд" още тогава комисар Димитров.

Трупът бе открит случайно от 18 годишен бургазлия, който се разхождал в района на вълнолома и гледал яхтите. Изведнъж видял части от човешко тяло, глава и ръка, заклещени между тетраподите - бетонни шестоъгълници, които пазят брега от морските вълни. Момчето сигнализирало в полицията.  http://www.trud.bg



Интерпол активира агентите си в престъпните ядки, за да открие Валя

Подозират китайските триади, че са отвлекли Валя

Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас

МИСТЕРИЯТА С ИЗЧЕЗНАЛАТА ВАЛЯ ОТ БУРГАС Е РАЗКРИТА

Изчезналата 25-годишна медицинска сестра щяла да се омъжва за полицай


 


Сходни връзки

МОРЕТО ИЗХВЪРЛИ ТЯЛОТО НА ВАЛЯ /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди