изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:52 EEST
Китайска Мис Туризъм се омъжи за български музикант    
Китай

Китайската Мис Туризъм 2009 се омъжи за български музикант – пианистът Пламен Цветанов! Той е един от младите и много талантливи музиканти, които в последните години получи редица международни награди и голямо признание на таланта си!



Мънийнг Янг е красива китайка, от известно семейство, баща й е един от конструкторите на най-бързия влак в света, изминаващ 800 км. за 2 часа, а майка й е наследница на богат род. Мънийнг е единственото им дете, тя е получила солидно образование, свири на пиано също като любимия си мъж – от доста години, била е манекенка, тъй като е много красива жена, но за нея това не е най-добрият й период или постижение, с което се гордее, пишат и от Петел.бг.
Въпреки че се влюбват от пръв поглед, любовта на двамата ни герои преминава през много изпитания, докато най-накрая приключва щастливо, не с една, а с цели две сватби – една в България, а другата в Китай.

Китайската Мис Туризъм е жител на София вече три години, свикнала е с доста от българските обичаи и навици, даже готви някои наши специалитети в кухнята, но съпругът й Пламен се е научил само на няколко думи на китайски език, разбра Клюки.бг.
Дано това българо-китайско семейство живее щастливо и продължава да се развива в личностен план. Пламен Цветанов е прекрасен български музикант, а съпругата му тепърва ще преоткрива себе си в нашата страна.   http://www.kliuki.bg
 


Сходни връзки

Китайска Мис Туризъм се омъжи за български музикант | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди