изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:35 EET
Напусналият ГЕРБ пред БЛИЦ: Молбата ми вече е подадена    
Политика Депутатът Даниел Георгиев, за когото по-рано днес Николай Бареков обяви, че е напуснал парламентарната група на ГЕРБ, категорично отрече твърдението на вече бившите си съпартийци. Преди броени минути от партията на Бойко Борисов обявиха, че "към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента не е депозирана молба за напускане."

"Подадох молбата си лично. Решението ми е окончателно", категоричен бе Даниел Георгиев пред БЛИЦ. Източници на БЛИЦ от ръководството на парламента признаха под сурдинка, че молбата не само е подадена, а и се очаква още утре председателят на Народното събрание Михаил Миков да обяви официално, че ПГ на ГЕРБ остава с човек по-малко.

Очаква се депутатът да се присъедини към "България без цензура". "Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане част от експертния екип на ББЦ", заяви по-рано днес Бареков след откриването на партиен офис в Сливен и добави: "Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ – и психически, и физически."

"Никого не съм принуждавал да напуска ГЕРБ, помолих напусналите депутати да не се записват в ББЦ, понеже ще кажат – те се продадоха на Бареков. Те са водили вътрешна битка в партията и сега ще водят битка с Цветанов и Борисов", допълни той, визирайки народните представители Светлин Танчев, Красимир Стефанов, Георги Марков и Даниел Георгиев. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Напусналият ГЕРБ пред БЛИЦ: Молбата ми вече е подадена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди