изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:04 EEST
Полицията в Бургас: Всички данни сочат, че изплувалото тяло е на Валя    
Новини Няма следи от насилие по трупа на издирваната от 15 април Валентина Иванова от Бургас. Това стана ясно след аутопсията на тялото.

Трупът на красивата медицинска сестра изплува от морето в неделя вечерта. На зловещата находка се натъкнал 18-годишен младеж. Бургазлията се разхождал в района на вълнолома, когато видял части от човешко тяло, заклещени между бетонните шестоъгълници, които пазят от морските вълни.

В момента се очаква ДНК експертиза, която на 100 процента да докаже, че тялото е на Валя. Снимки на трупа били показани и на приятеля , полицая Валентин Георгиев, който разпознал дрехите .

"Всички данни сочат, че се касае за изчезналата Валентина Иванова", казаха от полицията.

Въпреки официалната версия, че младата жена се е самоубила, като е скочила от моста, повече от месец близките продължаваха да се надяват, че тя ще се върне в родния дом в квартал "Лозово".

Криминалистите проверявали и версиите, че младата жена може да е отвлечена или убита.

Полицаите са изгледали над 60 часа записи на камерите. На кадрите било запечатано как Валя отива към моста и не се връща обратно. На записите нямало запечатани съмнителни типове. Вещите на медицинската сестра - якето и портмонето с 20 лева вътре, както и мобилният телефон, били намерени грижливо подредени до парапета на моста.

Предсмъртно писмо обаче не бе открито. Дни преди изчезването си Валя била на два медицински прегледа. Правила си тест, който показал, че има проблеми да стане майка. "По-странен и притеснителен се оказал вторият преглед. Валя ходила на психиатър и споделила, че не се живее. Напоследък често изпадала и в депресии", казаха нейни познати. В издирването на Валя бяха претърсени всички морски съдове в района, разпитани бяха и моряци. Дори бе търсен и тайнствен лодкар, който може да я е откарал нанякъде.

Морето обаче даде отговор на загадката месец след изчезването, когато течение донесло тялото към брега.  http://www.trud.bg

МОРЕТО ИЗХВЪРЛИ ТЯЛОТО НА ВАЛЯ /ОБНОВЕНА/

Интерпол активира агентите си в престъпните ядки, за да открие Валя

Подозират китайските триади, че са отвлекли Валя

Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас

МИСТЕРИЯТА С ИЗЧЕЗНАЛАТА ВАЛЯ ОТ БУРГАС Е РАЗКРИТА

Изчезналата 25-годишна медицинска сестра щяла да се омъжва за полицай

 


Сходни връзки

Полицията в Бургас: Всички данни сочат, че изплувалото тяло е на Валя | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди