изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:51 EEST
Простреляният Красимир Цанов-Будин бил враг на Йоско Костинбродския    
Новини Убитият с шест куршума в Своге тази вечер Красимир Цанов-Будин е свързван с кражби, въоръжени грабежи и убийства. Смята се, че заедно с Красимир Гочев-Шмид през последната година са водили борба за пазара на наркотици в някои квартали на София, в Своге и Костинброд, с хората на Йоско Костинбродския. Бандата на двамата пък е била ръководена от Христо Върбанов – Ицо Папата, но престъпленията им са останали неразкрити и ненаказани, заради корумпирани полицаи и прокурори на високи позиции.

Поне така твърди синът на Йоско Костинбродския – Иван Йосифов, лидер на групата за убийства "Килърите 5", който обвини прокурора Бранислав Славов, че е разпънал чадър над тях в предаването "Жега" по TV7. Срещу Будин и Шмит има свидетелски показания, че се опитват да наложат контрол над пазара на дрога в Костинброд и са организирали покушение срещу самия Йоско.

Иван Йосифов твърди, че Апелативният прокурор Бранислав Славов покровителства Шмид и Будин, които стоят зад атаките срещу баща му. Веднага след това изказване от прокуратурата са разпоредили проверка за връзките между Бранислав Славов и представители на криминалния контингент. Срещу обвинителя тече и досъдебно производство за търговия с влияние.

Магдалена Лазарова от Висшия съдебен съвет потвърдила, че в доклад на Инспектората при Върховната касационна прокуратура е записано, че Славов е "поддържал активна двустранна комуникация с престъпници.

Според нея, той им е оказвал "правна помощ" по образувани срещу тях наказателни производства. През 2011 г. ВСС наказа Бранислав Славов като го понижи от апелативен прокурор в ранг прокурор в окръжна прокуратура за срок от три години. Славов обаче обжалва наказанието пред Върховния административен съд, който отмени санкцията.

По ирония на съдбата в миналото Красимир Гочев-Шмид и Красимир Цанов-Будин са били приятели с Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, но пътищата им се разделят. Шмид е криминално проявен и арестуван няколко пъти. Смята се, че заедно с Будин водят борба за пазара на наркотици в някои квартали на София, в Своге и Костинброд, с хората на Йоско Костинбродския. Поне така твърди защитеният свидетел Ивайло Тодоров-Близнака. Пред камерата на "Жега" той разказа как е трябвало да участва в елиминирането на Костинбродския, организирано от Шмид. Покушението обаче се провалило заради грешна информация за местонахождението на Йоско. Гочев отрича да е планирал убийството на Йоско Костинбродския.

Заради тези показания привиква брата на Ивайло – Игор и го записва на мобилния си телефон. Той признава, че показанията на Ивайло са дадени под натиск на Пламен Симеонов-Пуйката. Пуйката нашумя, след като в управляван от него автомобил беше открита кръв от изчезналия хърватски убиец Иван Може. Симеонов е сред най-проближените до Йоско Костинбродския и сина му Иван.

Изходът от войната между Йоско Костинбродския, Красимир Гочев-Шмид и Красимир Цанов-Будин зависи от Игор и Ивайло Тодорови. Двамата близнаци са свидетели по няколко дела, а последната дума ще има Специализираният съд.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Простреляният Красимир Цанов-Будин бил враг на Йоско Костинбродския | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди