изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:11 EEST
Шефът на сопотските спасители: Искам полицейско разследване на момчетата!    
Новини Уместно ще бъде провеждането на полицейско разследване на поведението на трите изчезнали момчета, за намирането на които бе мобилизиран огромен човешки ресурс и техника. Това заяви пред "Марица" шефът на сопотския спасителен отряд Цветко Цветков, който ръководи цялата акция за намирането на младежите.

„Информацията, която те подаваха, както и поведението им бяха нелогични. До три-четири дни ще бъде завършен анализът на акцията и ще бъдат оценени разходите по нея. Практика е в такива случаи Планинска спасителна служба да предостави тази сметка за плащане на хората, които е издирвала. Според Цветко Цветков акцията е била организирана добре.

Родителите и момчетата обаче не са се срещнали със спасителите, нито са благодарили на хората, които бяха ангажирани в спасяването на младежите.

Благодарностите в случая не са от значение, но официалната практика е спасителите и спасените да разговарят дълго и подробно за случилото се, да изясняват вксички детайли и всички причини за изгубването на хората в планината, защото този опит е безценен за хората, които рискуват живота си, изоставят работата си, за да спасяват чужд живот, смята Цветков.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шефът на сопотските спасители: Искам полицейско разследване на момчетата! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди