изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:33 EEST
MERCEDESTROPHY БЪЛГАРИЯ СЪБИРА ГОЛФЪРИ ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА    
СпортЧетвъртото издание на голф турнира MercedesTrophy България 2014 ще се проведе на 23 и 24 май в "Пирин голф & кънтри клуб" под егидата на Българската голф асоциация. В двата игрални дни участниците и гостите на състезанието ще могат да тестват актуалната гама продукти Mercedes-Benz.

Голфът като спорт изключително добре олицетворява лайтмотива на марката с „Най-доброто или нищо“ и от 2014 г. в професионалния спорт Mercedes-Benz задълбочи сътрудничеството си с най-престижното състезание като един от трите Глобални спонсори на турнира Мастърс. MercedesTrophy България се провежда за четвърта поредна година. Форматът на игра ще бъде индивидуален стейбълфорд в три хендикап дивизии. Дивизия А ще играе грос, Дивизии В и С – нет. Първите двама класирани във всяка дивизия печелят право на участие в Регионалния финал и предметни награди от спонсорите. Предвидени са и награди за Най-точен удар и за Най-добре представила се дама. Ще бъде излъчен и победител в състезанието Drive to the Major, даващо право на участие в Monday Foursome – турнирът, който се играе в понеделник след приключването на Откритото първенство на Великобритания на същото игрище, на което професионалистите са играли предишния ден. Регионалният финал ще се проведе на 8 юни в Прага във формат индивидуален стеийбълфорд в три дивизии. За Световния финал ще се класира най-добре представилият се играч от всяка дивизия (общо трима играчи). Те ще формират отбор “Нова Европа” за Световния финал, в който могат да участват само клиенти на марката Mercedes-Benz.


 


Сходни връзки

MERCEDESTROPHY БЪЛГАРИЯ СЪБИРА ГОЛФЪРИ ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди