изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:09 EET
Американка поиска развод и се хвърли от 8-ия етаж    
Новини

30-годишна американка се самоуби в Бургас. Младата жена скочи от 8-ия етаж в сряда вечерта от най-луксозната сграда в града на бул. "Демокрация" 7. Трагедията се разиграла пред очите на съпруга Григор Григоров /61/.



Пред полицаи той разказал, че преди фаталния полет със съпругата му Алиша пушели цигари и си говорели. Изведнъж тя поискала да се разведат. Стигнало се до спор и жената хукнала към терасата. Григоров успял да я спре. Не след дълго Алиша се отскубнала и увиснала на парапета.

Съпругът се опитал да я издърпа. Започнал да вика за помощ. Но не успял да я удържи и Алиша полетяла. "Версията за станалото категорично е самоубийство", казаха криминалисти.

По време на огледа полицаи открили в апартамента незаконен пистолет и задържали Григоров.

Мъжът дълги години живял в САЩ и се занимавал с компютри. Там се запознал с Алиша и се оженили. Преди 3 години купили апартамента в Бургас и се нанесли в него.
"Напоследък двамата много се караха", казаха вчера съседи.

http://www.trud.bg

Грег си търсел жени за тройки

Съпругът на американката Алиша, която се самоуби вчера, си е търсел жени за тройки в интернет, разкри БЛИЦ. Той е имал профил в няколко сайта за запознанства, където се е подвизавал с различни никнейма. Една от регистрациите му е в Sladur. Там той се представя за необвързан и прави анкета за това какво мислят хората за тройките. В друг коментар директно задава въпрос дали някоя от жените не би имала желание да участва с него и още една дама в тройка.

Той и Алиш явно са водели бурен сексуален живот. За това свидетелстват и няколкото профилни снимки във Фейсбук, съдето Алиия е с белезници на ръката.

"Занимавам се с два бизнеса - внасяне на коли в България и търся да взема нещо в сферата на хотелиерство - ресторантьорството за постоянна активност в България", е посочил още за себе си като информация Грег Шарански.

Той и Алишя са заедно от 2 април 2011 г. Макар и по-голям от съпругата си с много години, тя е изпитвала към него ревност непрекъснато, разкриха техни общи приятели от Фейсбук. Самият Грег обаче не обръщал внимание на скандалите на жена си. Дори последната свада между тях била заради приятелка от социалната мрежа. Алишя се вбесила, че той добавил няколко красавици към приятелите си, сред които и палавата Алис Роукс.

Съседи на семейството разкриват още, че двамата често се карали. Самият Грег дал показания пред полицията, в които разказал, че на няколко пъти спасявал жена си от опитите й да се хвърли./  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Американка поиска развод и се хвърли от 8-ия етаж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди