изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:30 EEST
Юни разрешава всеки проблем    
Хороскоп

Юни разрешава всеки проблем



Овен

Спокойствие и нова любов

Очаква ви спокоен и положителен месец юни, с положително развитие на нещата във всички насоки. Най-важното е, че ще усетите емоционална сигурност в приятелските и любовните и отношения и това ще ви помогне за вътрешното равновесие. Дребни проблеми във връзката ще отлетят като облак през юни. Навлизате в нова фаза на отношенията с любимия, а промените са към добро. За тези, които все още търсят своя партньор, най-вероятно точно сега ще сложат начало за една дълготрайна връзка. Научете се да сграбчвате всяка възможност. Това ще ви помогне за успех и в работата.

Телец

Промени с прилив на пари

Настъпва благоприятен месец за промените, които планирате от доста време. Само трябва да внимавате да не надхвърлите предвидените разходи. Много от проблемите ви ще намерят решение, а финансовото състояние се подобрява. Опитайте се да запазите спокойствие и концентрация. Ще се справите с всички проблеми и ще постигнете желаното и в работата си, и то по начина, по който вие си знаете. Кипите от енергия, ще имате много срещи и разговори, ще отправите всички те си стари задължения. Нямате основания да се притеснявате за здравето си, но вземете мерки, ако страдате от алергии.

Близнаци

Без риск към сигурна печалба

Юни е месец с големи възможности за подобряване на живота.Трябва да внимавате да не правите грешки от прекален оптимизъм и да не поемате големи рискове, които биха застрашили печалбите ви. Периодът е добър за алтернативни решения на всичко, което ви вълнува, както и за споделяне на идеите с подходящите хора, които могат ефективно да ви помогнат. Неизбежен е конфликт с близки хора, на който не би трябвало да дадете продължение. Този месец е благоприятен за романтика, отношенията с партньора ви могат да се поразвалят, но вместо да се карате, потърсете заедно насладата.

Рак

Финален спринт към успеха

Динамичен юни очаква Рака. Много притеснения и голямо тичане, но пък всичко, което преследвате, ще постигнете много скоро. Настроението ви ще се подобри от ново запознанство, което може да се превърне във връзка и да направи остатъка от годината ви фантастичен. Еротично-романтичен климат ще доминира живота ви и ще помогне за разрешение на проблемите ви. Необвързаните ще бъдат приятно изненадани с нова голяма любов. На работното място нещата ще си протичат гладко и без премеждия. Подгответе се за нови неща и за успехи с каквото се захванете.

Лъв

Трудно, но с щастлив край

Труден месец се очертава за Лъва. Оптимизъм и песимизъм ще се редуват, проблеми вкъщи и напрежение ще ви притеснят. Добре е да сте предпазливи, за да не влизате в конфликти и да не изтървете думи, за които ще съжалявате. Нещата ще започнат да се оправят. Ще се отвори шанс за нови начинания.

Самотните трябва да проявят още малко търпение, скоро идват и за тях добри дни. Доста от проблемите в работата, които ви притесняват, ще бъдат разрешени. Ще имате възможността да реализирате плановете си, но чак към края на месеца. Именно тогава очаквайте и добри предложения.

Дева

Много думи, много дрязги

Девите ще живеят с усещането, че никой не може да ги разбере. Ще бъдат предразположени да приказват повече, отколкото трябва, но това може да доведе до неприятни ситуации и излишни дрязги.

Ще ви водят чувствата, а не логиката. По този маниер ще решавате и проблемите си в любовния живот. По-добре да научите за плановете на партньора си в спокоен разговор.

Ако сте сами, изчакайте своя момент, той скоро ще настъпи.

Отваря се възможност за увеличаване на приходите, стига да се погрижите за висящите от миналото задължения.

Везни

Мечтите са достижими

Юни носи разрешаване на проблемите. Очаквайте големи промени в живота си, защото всичко започва да се подрежда и да става както сте го мечтали. Положителен период за постигане на цели и успехи и в професионална насока, които ще вдигнат самочувствие и това ще разгърне талантите ви.

Личните отношения вървят от добро към отлично. Самотните да не си стоят повече вкъщи, защото сега е най-добрият момент за започването на една страстна и незабравима връзка. Месецът ще ви донесе и много възможности за увеличаване на доходите, затова бъдете нащрек.

Скорпион

Прескачане на преградите

Юни е подходящ за сериозни начинания и новаторски идеи. Подреждането на планетите ви прави по-дисциплинирани и по-ефикасни в действията. Без излишни заобикалки претендирайте за всичко, което ви се полага. В личните отношения може да изчистите дори и най-малките проблеми, породени по-скоро от неоснователна ревност или словесни недоразумения. Свободните да се активират, защото всеки момент ще срещнат партньора си. В работата ще имате безброй възможности за успех и за справяне с проблемите, които са ви спъвали досега. Постарайте се да намерите и нов източник на приходи!

Стрелец

Страст и сантименти

Стрелците трябва да са много внимателни, защото има вероятност да направят погрешна преценка и ход в някоя ситуация и да се окажат измамени. Постарайте се да бъдете разумни и справедливи с всички, с които имате контакт, защото лесно може да бъдете обвинени в егоцентричност и егоизъм. Периодът е подходящ да бъдете с близките си, затова забравете лошите неща и оплакванията за друг път. Очертава се сантиментален месец. За свободните има вероятност от ново сближаване. Еротичните ви желания ще се осъществят, а чувствата и страстите ви ще се увеличат.

Козирог

Чудесата са възможни

Месецът е благоприятен за промени и нови начинания, които ще ви донесат и много изненади. Положителното развитие ще помогне да погледнете на бъдещето с оптимизъм. Оптимизмът ви е във върхова фаза и е добре да го впрегнете за постигане на професионални и лични цели. Ако останете съсредоточени и решителни, този месец можете да направите чудеса. Заредени с много страст, ще гоните повече отвсякога емоционално удовлетворение. Енергията и решителността за промяна ще ви водят и към нови договори и споразумения. Финансите ви са добре, без проблеми ще оправите належащите дългове.

Водолей

Решителност без мярка

Водолеите решително и агресивно ще преследват целите си. Това може да ви направи нетърпеливи и прекалено конкурентни. Ще трябва да си поставите някакви граници, за да не излизат нещата от контрол и да не плашите партньорите си. Упоритата работа и постоянство ще ви помогнат за преодоляването на всяко препятствие.

Внимавайте да не нараните чувствата на близки хора. За необвързаните месецът може да доведе до ново запознанство. Желанието за флирт и удоволствия рязко да се повиши, но това не означава да се доверявате сляпо на непознати.

Риби

Край на свободата

Ще ви се удаде възможност да изразите открито чувствата си. Ще откриете цел в живота и в личните си отношения. Ще откриете и непознати дори за вас черти и умения на характера си.

Внимавайте с половинката си. Възможен е конфликт, ако искате прекалени неща от любимия. Само с разбиране ще заздравите връзката си и това е начинът на действие, който трябва да следвате. Ако сте необвързани, е възможно ново запознанство, което може да се превърне в стабилна връзка. Този месец е добър за постигане на професионалните цели, но финансите са нестабилни.

http://www.trud.bg

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии - вижте коя е вашата!

Кое цвете сте според зодията?

Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

 


Сходни връзки

Юни разрешава всеки проблем | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди