изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:55 EEST
Култовият сводник Малин Конаров: Направиха Пуйчето шеф в МВР, защото ме закова и разкри терориста от Сарафово    
Новини „Той си е*ал фара тоз! Тоз не спи, брат! Тоз е страшилище!”, разкрива скандалният сутеньор с обявите за „семеен секс”

Култовият сводник Малин Антимов Конаров, станал национално известен със скандалните обяви в интернет за „семеен секс” с „ВИП клиента” си - терористът от Сарафово, отново напомни за себе си. Този път причината е... рокада на върха на полицията във Варна, разкрива "ШОУ".Куриозно, но перверзният помак от велинградското село Кръстава има пръст и тук. Именно той, неговата сутеньорска кариера и допирът му с взривения на бургаското летище атентатор се оказали трамплин в кариерата на разследващия го полицай, когото направиха шеф на полицията в морската столица.

„Знаеш ли, че тоя - Николай Калчев-Пуйчето ме разследва и закова, и в затвора ме вкара?! Точно той разкри и терориста от Сарафово, дето идваше в моя „офис” на „Одрин” 22?!”, изригва пред наш репортер убеденият в своята значимост 44-годишен перверзник. Неговите своднически схеми бяха разплетени до дъно първо от народното издание, а няколко месеца след това разследващите също го подпукаха. „ШОУ” изкара наяве факта, че представящият се пред потенциалните си клиенти хитрец с псевдонима Милен Ковачев, който предлагаше диви и незабравими оргии със своите „съпруга и дъщеря”, всъщност е най-обикновен сводник, чийто имена са Малин Антимов Конаров. А извратените обяви са менте и загорелите и жадни за нестандартни ласки балами всъщност получават не развратни майка и дъщеря „в комплект”, а оборотни проститутки, които играят роли, измислени им именно от „главата на семейството”. Разследването на „ШОУ” показа, че съпругата на Конаров всъщност не е палавата лелка, която охотно се събличаше пред клиенти, готова да дарява ласки срещу 300 кинта на час, ами е най-обикновена домакиня, която изобщо не участва във вакханалиите на мъжа си. Оказа се също, че двамата пък изобщо нямат дъщеря, а чаровната и разкрепостена „щерка” на „таткото”, която се кълчеше пред мераклиите, е просто една от проститутките в неговите бардаци.

След като „ШОУ” разнищи цялата история около сводника и тя лъсна единствено по страниците на народното издание,

по петите му хукнаха разследващите

Няколко месеца след това Малин бе закопчан, осъден и вкаран зад решетките. А след излизането си от затвора, той сам потърси репортера ни и разказа сензационни подробности от дългогодишната си престъпна кариера. Сред тях бе и бомбастичното му признание, че услугите на негова проститутка е ползвал атентаторът на летище „Сарафово” в Бургас, който посетил бардака му в морската столица, след като попаднал на една от бруталните Малинови обяви. Сводникът, който е отявлен фен на воайорството, записал „сеанса” между терориста и проститутката, тъй като бил оборудвал стаята с камери. „Беше с едно младо момиче, кльощаво, от Горна Оряховица, и го записах... На записа се виждаше как тоз’, терористът, седна, събу си гащите до коленете, надигна си блузата, седна на едно диванче и си направи... чекийка. Човекът си свърши просто така”, разказа тогава пред „ШОУ” Конаров.

След като го закопчали, той предложил записите на разследващите, за да смекчи положението си. Именно главен инспектор Николай Калчев, с прякор от детските години Пуйчето, който бил оперативен работник по случая на Малин, бил един от полицаите. По това време Пуйчето бил началник на Група „06” в дирекцията на МВР във Варна, която се занимава с детската престъпност и противодействие по линия на проституцията. За няколко месеца криминалистът успял да събере достатъчно доказателства за схемите на сводника и пристъпили към операция по задържането му. „Аве, човек, като дойдоха сутринта, гледам го него и си викам: „Тоя го познавам!”. А той: „Е, как няма да ме познаваш - нали бях на две метра от тебе на срещата ти с клиенти!”, разказва пред „ШОУ” Малин. И добавя, че изобщо не се усетил, че въпросният полицай го разработва. „Тоя е страшен, брате! Аз отивам – София, Велико Търново, Бургас, а той, като ме разпитваха, ми казва къде съм бил – улица, апартамент...

Егати кучето тоз!

И снимки, човече, като ми ги нахвърли!... Аз имам чувството, че той сигурно ме е снимал, когато с жена ми се е..м! Ама иначе не е някакъв да прави к...венски номера, много принципен, разбираш ли”, споделя осъденият сводник впечатленията си от Калчев, който само преди дни изненадващо бе назначен за директор на Областната дирекция на МВР във Варна. Причината за смяната на задържалия се съвсем за кратко в директорското кресло Чавдар Нанков бе обяснена лаконично от вътрешния министър Цветлин Йовчев – слаби резултати.

Именно успешната разработка по случая Малин и разбиването на гъвкавата му мрежа за предлагане на платена любов, както и достигането до информация за терориста от Сарафово, били причината Николай Калчев да оглави варненската полиция, убеден е скандалният сутеньор. „Точно той разкри терориста! Аз му предоставих информация, дадох му и записите от камерата, където беше в моя „офис”. Само заради цялата тази работа са го повишили! Ама да видим колко ще се задържи там!...”, размишлява Малин.

Комбинативният перверзник говори с обожание за ченгето, чиято работа е в основата той да излежи близо 2 години зад решетките. „Може и да ме е заковал и да ме е вкарал в затвора, ама нищо – аз му признавам на него, че е опасен! Идваше в килията ми и ме разпитваше така, че всичко си казвах! Той такива въпроси ми задаваше – от много далече, че се обърквах и сам се издавах”, благоговее пред екзекутора си Конаров.

Тарикатът, който винаги се опитва да се измъкне с всевъзможни финтове, бил буквално „разкостен” от разследващите, които му пуснали и записи от СРС-та. „Абе, сложи диска в компютъра и пусна говора – всичко, което съм си говорил за моите далавери! Той си е*ал фара тоз! Имал съм среща с клиенти в 12 часа пред дискотеката, а Пуйчето и той бил там! Тоз не спи, брат! Тоз е страшилище!”, окончава без нотка на съмнение хитрецът, намерил си майстора в лицето на Калчев. И разкрива, че оперативният работник и настоящ полицай №1 на Варна разнищил дори и старите му бакии.

„134 к...ви ми изкара!

Намери момичетата още от 96-та година - където бяха дъртите к...ви. Направи си сметка! Аз направо се учудих! Айде, кажи ми как го прави!? Една от „Владиславово” ми изкара даже... Тя, дето за нищо не става, операция на п...ката й правиха...”, продължава да изразява в типичния си вулгарен стил Малин букета от емоции на възхита и почуда.

Репортер на „ШОУ” потърси за коментар и новоназначения полицейски шеф, който веднага се сети за колоритния сводник. „Знам го - Малин Антимов. Той си излежа присъдата вече и е на свобода. Даже ме потърси, искал да ставаме приятели”, реагира с чувство за хумор и ирония Николай Калчев. И добавя, че Малин говорил „такива щуротии, на които не може да се вярва”. „Фантазията му е много развинтена. Той, в желанието си да се докара, за това как иска да съдейства и как се е променил, започва да говори неща, които нямат нищо общо с истината”, категоричен е разработчикът на Малин.

Интересното обаче е това, че преди време адвокатът на Конаров – Йордан Роев, заяви пред наш репортер, че „всичко, което той ни разказва, е чистата истина”. Юристът потвърди, включително и твърденията на сводника, че разполага с хиляди клипове, компрометиращи известни личности, заснети в разгорещени сцени, тъй като самият той ги бил гледал. Самият Малин продължава да твърди, че има

секс компромати – за депутати, футболисти и други известни личности

които са били клиенти на бардаците му и тяхното палуване с платените момичета е било увековечено от камерите. По думите му, само това му останало от годините на сводничество, тъй като още преди да влезе зад решетките, проиграл на хазарт всичко, спечелено от проститутките. „Сигурно един милион съм пръснал на покер в интернет! Нищо не ми остана! Сега мизерствам. Караме я някак, благодарение на заплатата на жена ми”, жалва се Малин, който след излизането си от затвора стана метач. „Шеф-диригент съм на циганките, дето метат улиците”, поправя ни той и разкрива, че вече даже и това не е. Но не, защото шефът му, който отдавна му се канел да го разкара, тъй като е бивш затворник, а защото... станал полуинвалид. Преди няколко месеца сутеньорът се подхлъзнал по особено левашки начин, паднал и си строшил лакътя. „Бях с ръцете в джобовете, подпрях се на него и... стана работата. Сега не мога да работя с тази ръка. Реших да вляза в правия път, а виж какво ми се случи!... Ама, имам грехове да плащам...”, разкайва се привидно хитрият помак. И добавя, че му направили операция и му сложили „един милион железарии” в лакътя. „Сега ходя на раздвижване, ама ми свършва клиничната пътека и - край. А още не мога да си опъна лакътя! Ако не ми продължат раздвижването, ще остана инвалид!”, жалва се отново Конаров, който тия дни трябва да мине ТЕЛК-комисия. Изпеченият тарикат се кълне, че каквото и да се случи, няма да се занимава повече със сводничество, защото е решил да живее праведно и, разбира се – защото от полицията го следят. Но пък признава, че ако прекалено много го закъса, смята да осребри сътворените през годините секс компромати. „Голяма мизерия е, брате! Накрая ще започна да ги продавам! Няма какво да се яде иначе...”, анонсира следващата серия, която смята да заформи в сводническата си епопея Малин Конаров.


Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg/

НАШ СВОДНИК БЕ ОСЪДЕН НА 6 ГОДИНИ ЗАТВОР ВЪВ ВИЕНА
Затворник и беглец в Бразилия казват кой от СИК поръча убийството на Самоковеца
Сводник иска 10 000 евро за българска студентка
ЗАДЪРЖАХА ДОБРИЧКИЯ СВОДНИК ШЕНОЛ. К. ИЛ., КУПИЛ СИ ПОЛЯКИНЯ ЗА 300 ЕВРО И Я НАПРАВИЛ ПРОСТИТУТКА
Проститутка-менте обира загорели моряци
КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ: Проституирах в клуб на известен политик, идваха и депутати
Лили Иванова: Бившият ми разду, че съм спала с мъжа на Елена Петрова
ЗАДЪРЖАХА ДОБРИЧЛИЯ, НАСИЛВАЛ СЕДЕМ МЕСЕЦА 15-ГОДИШНА ДА ПРОСТИТУИРА
Сводници предлагали секс с ученички за 100 лв. на час
АРЕСТУВАХА СВОДНИК ОТ ТЕРВЕЛ С ЕВРОПЕЙСКА ЗАПОВЕД
Мераклия плаща с крадена овца секс с две проститутки в Исперих
8 г. затвор и 1.3 млн. лв. конфискация за български сводник в Брюксел
Богати мъже треперят от секскомпромати
Наша метреса вади пари от секс в клетка за осеменяване
Българска сексробиня с ?4 млн.
Откриха труп на известен шуменски сводник
СВОДНИК СЕ СЪГЛАСИ ДА ГО ДАДЕМ НА НЕМСКИТЕ ВЛАСТИ
ЗАЛОВИХА В ДОБРИЧ СВОДНИК ОТ ИТАЛИЯ
Как се става проститутка в България. Студентски град е инкубатор
Емануела: Нямам задръжки в секса. Обичам да мачкам мъжете
Танцьорката Карла била на повикване?
 


Сходни връзки

Култовият сводник Малин Конаров: Направиха Пуйчето шеф в МВР, защото ме закова и разкри терориста от Сарафово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди