изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:28 EEST
МАЙКИ С ДЕЦА БЯГАТ ОТ ФАШИЗМА В УКРАЙНА    
По светаУкраинските граничари не пуснаха в Руската федерация автобус, превозващ 38 бежанци от град Славянск, предаде ИТАР-ТАСС. Сред бежанците е имало и кърмачета.

„През нощта срещу събота на граничния контролно-пропусквателен пункт „Донецк /Русия/-Изварино /Украйна/ украинските граничари не са пропуснали в Русия 38 души, от които 21 деца на възраст от 2 месеца до 12 години, както и 17 жени. Те пътували в автобус, на който не било позволено да премине границата. Бежанците са пресекли границата пеш и са били посрещнати от нашите граничари”, заяви омбудсманът на Русия за правата на децата Павел Астахов.
Украинските власти забраниха излизането от Украйна на автобуси с деца, пътуващи за Русия. Граничарите са изпълнили разпореждането. На границата с Ростовска област хората са слезли от автобусите и руските граничари са ги посрещнали”, добави още той, като подчерта, че е възмутен от поведението на украинските граничари.
http://www.focus-news.net / ndtnews.hopto.org

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

МАЙКИ С ДЕЦА БЯГАТ ОТ ФАШИЗМА В УКРАЙНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди