изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:56 EEST
NNS CREW БЛАГОДАРИХА НА ДОБРИЧ ЗА ПОДКРЕПАТА В СБЪДВАНЕТО НА МЕЧТИТЕ ИМ    
Новини

18-те  момчета и момичета от NNS Crew, които прославиха родния Добрич, като стигнаха финала на шоуто „България търси талант” бяха гости на кмета на Добрич Детелина Николова по нейна покана.



Хип-хоп формацията “NNS Crew“ се класира на финал на един от най–гледаните конкурси в телевизионния ефир. Успешните танцьори от формацията изпълниха 4 нови танца, които изправиха на крака зрители и жури.

Съставът е създаден през 2007 г. от Миглена Георгиева. В него участват деца на възраст от 6 до 29 години.  „NNS Crew“ са носители на редица международни и национални призове от фестивали и конкурси.

„Дано да сте почувствали, че отиването ви на финала е благодарение на самите вас. Зная, че никак не ви е било лесно”, сподели кметът. И допълни, че младите таланти са накарали жителите на града да се гордеят и да се обединят в тяхна подкрепа. Когато подкрепяш таланта, ти си все едно с него на сцената, допълни кметът.

Положихме доста усилия. В началото не казахме на никого, че ще се явяваме на кастинг”, „повдигна” завесата създателят и главен художествен ръководител на формацията Миглена Георгиева. Още, когато се явили на първия кастинг, много ги харесали, макар сцената да била малка и да не успели да покажат всички поддръжки и подхвърляния. Впечатлихме журито и отидохме на кастинг в София, продължи разказа си Георгиева. Тя благодари на родния Добрич и  на гражданите му, които подкрепиха младите таланти по пътя към сбъдване на мечтите им. Тя благодари и на Детелина Николова за финансовата подкрепа, която общината оказа за участието на NNS Crew на финала. Благодарим, че осъществихте мечтата ни да танцуваме като звезди и да изглеждаме като такива, каза още Миглена Георгиева.

Най-младият изпълнител във формацията 9-годишната Дани сподели, че е очаквала да изберат някой друг участник за финала, но е била много щастлива, когато журито избрало именно NNS Crew.

Когато излезеш на сцената и те аплодират, разбираш, че оценяват това, което си направил. Чувството е прекрасно, споделиха други членове на формацията. И допълниха, че публиката ги е мотивирала с подкрепата си да покажат още и още от това, което могат.

От декември групата от 18 деца и младежи е всеки ден заедно. Като едно семейство сме. „Много е трудно да се нагласят 18 различни характера. Трудът, който се полага е голям. В залата има много пот и сълзи, но зрителят това не го интересува”, обясни Миглена Георгиева. И увери, че танцьорите от NNS Crew, които са от 6-7-годшни до студенти и  работещи млади хора, ще дадат всичко от себе си, за да прославят не само Добрич, но и България.

НДТ

 


Сходни връзки

NNS CREW БЛАГОДАРИХА НА ДОБРИЧ ЗА ПОДКРЕПАТА В СБЪДВАНЕТО НА МЕЧТИТЕ ИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди