изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:53 EEST
Обявиха официално смъртта на един от Килърите    
Ред и сигурност Червенобрежкият районен съд обяви официално за мъртъв сочения за част от групата на Килърите Владимир Филев (36 г.).

За ден на смъртта му се приема датата 3 юли 2009 г., когато бе застрелян шуменският бизнесмен Румен Рачев. Това е последният ден, за който има данни, че Филев е бил жив и затова е посочен като дата на смъртта му, обясни пред "Труд" съдията по делото Йохан Дженев.

След показното убийство Филев, обявен за физическия извършител, и съгражданинът му Георги Георгиев (24 г.), който му помагал, бяха пуснати за национално издирване.

Две години след разстрела на шуменския бизнесмен костите на Филев и Георгиев бяха открити край софийското село Железница. Тогава те бяха идентифицирани с ДНК-експертиза. Смъртни актове не са били издадени, тъй като вероятно не е имало искане от близките за това, предположиха юристи.

Сега искането за обяваване на смъртта на Филев е подадено от сестра му, която имала намерение да продава наследствени земеделски земи, научи "Труд".

Междувременно през 2012 г. починал баща им Петко и липсата на смъртен акт на наследника му стопирало сделката. Тъй като е изтекла законовата давност от последното известие за Филев и няма данни, от които да се предположи, че е жив, съдът в Червен бряг е приел, че Владимир Филев е починал на 3 юли 2009г.

До този момент там няма внесено подобно искане за обявяване на смъртта на Георги Георгиев, казаха запознати.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Обявиха официално смъртта на един от Килърите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди