изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:07 EEST
ФАШИЗЪМ: Чуйте какво си говорят пилотите-убийци от Луганск (ВИДЕО 18+)    
По светаВ интернет се разпространи аудиозапис от разговорите на пилота щурмовак, който на 2-ри юни бомбардира Луганск. Именно тогава авиацията нанесе удар по сградата на областната администрация, по време на който загинаха 8 души, а 30 бяха ранени.



Според диалога с наземните служби, пилотът не е бил притеснен нито от това, че лети над гъсто населен квартал, нито от факта, че по същото време е имало събрани на едно място много мирни граждани. От записа става ясно, че пилотът се е притеснявал от лошата видимост и проблеми с връзката. За 7-те минути на разговора той успява да пусне над Луганск най-малко пет снаряда.

От диалога с диспечера се разбира, че пилотът трудно разбира къде точно трябва да пусне бомбите. „Нека от земята да ми подскажат – това ли е целта. Виждам жилищни квартали, това ли е целта”, питай той.
Освен всичко друго, от разговора става ясно, че единият от двигателите на самолета е излязъл от строя. „Гори таблото за пожар на десния двигател. Засега съм в облаците и не виждам дим”, съобщава летецът.

За това, че бомбардирането на мирни жители в Луганск може и да е в резултат на техническа неизправност съобщи и журналистът Анатолий Шарий.

„По време на изпълнението на бойна задача самолетът Су-27 получава технически повреди в резултат на стрелба, куршум попада в двигателя и възниква пожар. Пилотът Х успява да го потуши. След като се приземява, двигателят е сменен с друг. Аз няма да издам коя е фамилията на Х, защото разбирам какво го заплашва. Но очаквам от него или от приятелите му обяснение: „Защо направиха това, какъв беше смисълът на целия този залп?” Това пита Анатолий Шарий и намеква, че бомбите са били пуснати, защото пилотът се е притеснявал, че пожарът се разпространява и може да избухне целият самолет.

Десетки интернет потребители си задават въпроса кои са пилотите, отговорни за касапницата пред сградата на областната администрация в Луганск.

Вече бяха публикувани и имена. „Бомбардирали са ни самолети от летището в Николаево. Това са били пилотите Сергей Ялишев и Александър Оксанченко”, пише интернет потребител и публикува снимки на въпросните летци.

Много блогъри обаче не вярват в това, че пилотите не са знаели какво бомбардират. Появиха се и предположения, че е работил достатъчно опитен летец, който самостоятелно е открил целта си и я поразил.  http://www.blitz.bg






ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/
 


Сходни връзки

ФАШИЗЪМ: Чуйте какво си говорят пилотите-убийци от Луганск (ВИДЕО 18+) | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди